Polițiștii au dat amenzi în Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii au dat amenzi în Vama Veche

Administrație 01 Mai 2021 / 10:15 506 accesări
Foto: arhiva

Foto: arhiva

Plaja, cluburile şi terasele de la malul mării au fost pline ochi până la ora înserării. Măsurile impuse în pandemie prevăd ca după ora 22:00 să nu mai fie prezent nimeni pe stradă, așa că oamenii legii au intrat în acțiune.

În cursul zilei de vineri, 30 aprilie, polițiști din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche - 2 Mai, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în trei terase din stațiunea Vama Veche numărul clienților depășea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanțării fizice între persoane.

Polițiștii constănțeni i-au identificat pe administratorii societăților comerciale în cauză, aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

Polițiștii și jandarmii acționează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2018 secunde