Poliţiştii au indisponibilizat mărfuri în valoare de 130.000 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliţiştii au indisponibilizat mărfuri în valoare de 130.000 de lei
Eveniment 21 Mai 2019 / 18:18 228 accesări 0 comentarii

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat zeci de cutii pentru depozitare ceasuri, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 130.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

În cursul zilei de luni, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bulgaria.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 56 de cutii pentru depozitare ceasuri de mână, având inscripționate însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 130.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3332 secunde