Poliţiştii au indisponibilizat mărfuri în valoare de 130.000 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poliţiştii au indisponibilizat mărfuri în valoare de 130.000 de lei

Eveniment 21 Mai 2019 / 18:18 541 accesări

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat zeci de cutii pentru depozitare ceasuri, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 130.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

În cursul zilei de luni, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bulgaria.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 56 de cutii pentru depozitare ceasuri de mână, având inscripționate însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 130.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1864 secunde