Poliţiştii au rezolvat 98,7% din cazurile de omor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Poliţiştii au rezolvat 98,7% din cazurile de omor
Eveniment 19 Aprilie 2019 / 13:41 799 accesări 0 comentarii

Gradul de soluţionare a infracţiunilor de omor a fost de 98,7% în 2018, a declarat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, la şedinţa de evaluare a activităţii pe anul trecut. "În ceea ce priveşte creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului, 2018 a fost al şaptelea an consecutiv în care înregistrăm scăderi în ceea ce priveşte infracţiunile comise şi sesizate. De asemenea, în ceea ce priveşte combaterea infracţiunilor grave, săvârşite cu violenţă, acestea se situează la un nivel asemănător cu anul anterior, dar aş vrea să precizez că gradul de soluţionare a infracţiunilor de omor este de 98,7%. Mai mult de 70% dintre infracţiuni au fost constatate în flagrant, ceea ce ne arată că poliţiştii şi jandarmii au fost pe străzi la locul şi momentul potrivit, acolo unde a fost nevoie de ei", a afirmat ministrul Carmen Dan.

Ea a adăugat că infracţiunile stradale, inclusiv cele de tâlhărie, au scăzut în 2018 cu peste 12% faţă de 2017.

"În ceea ce priveşte siguranţa rutieră, accidentele grave şi decesele rezultate în urma evenimentelor rutiere au fost mai puţine decât în anul 2017, dar numărul vieţilor pierdute în accidente rutiere rămâne în continuare mare", a precizat ministrul de Interne.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2082 secunde