Polițiștii i-au învățat pe constănțeni cum să se ferească de hoți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii i-au învățat pe constănțeni cum să se ferească de hoți

Eveniment 27 Septembrie 2017 / 10:19 587 accesări

În data de 26.09.2017, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Secției 3 Poliție au desfășurat activități de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la prevenirea furturilor din locuinţe, din autoturisme, precum și a celor de tâlhărie, în cadrul campaniei intitulată ,,HOŢII SUNT CREATIVI, FII PREVENTIV!”.

Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului și persoanei, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conţin recomandări destinate autoprotecţiei și organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.

Activitățile s-au desfășurat pe raza municipiului Constanța, unde polițiștii au distribuit pliante și afişe cetățenilor, cărora le-au oferit sfaturi și recomandări beneficiarilor campaniei.

De asemenea, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei din cadrul Poiliției Locale Contanța au desfășurat activități de prevenire a furturilor din buzunare, poșete și a tâlhăriilor ce pot avea loc în mijloacele de transport în comun.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1888 secunde