Polițiștii locali au aplicat amenzi de zeci de mii de lei. Vezi pentru ce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zeci de încălcări constatate Polițiștii locali au aplicat amenzi de zeci de mii de lei. Vezi pentru ce!
17 Iulie 2019 / 18:21 101 accesări 0 comentarii

În perioada 8 - 14 iulie, polițiștii locali din Constanța au desfășurat numeroase activități de control în Mamaia, Sat Vacanță, Plaja Constanța (sectorul cuprins între Modern și Reyna). Oamenii legii au verificat respectarea normelor rutiere, a celor legate de menținerea curățeniei pe raza municipiului, legalitatatea lucrărilor de construire din domeniul disciplinei în construcții, desfășurarea în condiții legale a activităților comerciale și a serviciilor de piață, precum și respectarea normelor ordine publică, liniște și conviețuire socială.

Printre amenzile aplicate se numără 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 lei, date comercianților ambulanți care umblă în zona de promenadă din Mamaia. De asemenea, polițiștii locali cu atribuții în domeniul inspecției comerciale și ordine publică au acționat pe sectoarele de plajă din Mamaia și plaja Constanța în vederea combaterii comerțului ambulant, fiind aplicate 37 de amenzi contravenționale în cuantum de 18.500 lei, dispunându-se măsuri complementare de confiscare a mărfurilor expuse la vânzare în mod ilicit. „Au fost întocmite operatorilor economici 20 de procese verbale în valoare de 21.500 lei, conform prevederilor HCL nr. 427/2017 privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață, din care 6 avertismente cu măsuri complementare de remediere a aspectelor constatate„, se arată într-un comunicat al Poliției Locale. Au mai fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.100 de lei, conform prevederilor H.C.L 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și 4 amenzi contravenționale în valoare de 4.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice au desfășurat activități specifice în Mamaia și Faleza Cazino din Constanța, ocazie cu care s-au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.500 lei. De asemenea, cei cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au acționat în scopul asigurării și menținerii siguranței traficului rutier în Mamaia și Satul de Vacanță, ocazie cu care au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 49.860 lei. „Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod constant, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, avertizează reprezentanții Poliției Locale printr-un comunicat.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2223 secunde