Polițiștii locali constănțeni sprijină activitatea de vaccinare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii locali constănțeni sprijină activitatea de vaccinare

Administrație 21 Octombrie 2021 / 15:34 539 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală asigură însoțirea și transportul cu autospecialele instituției a echipelor mobile de vaccinare la domicillile persoanelor netransportabile. Spre exemplu, ieri, polițiștii locali s-au deplasat la 15 locații din municipiu.

De asemenea, polițiștii locali acționează în permanență pentru menținerea ordinii și liniștii publice în cadrul Centrului de vaccinare situat în incinta Pavilionului Expozițional din municipiul Constanța și la centrul de vaccinare mobil deschis la City Park Mall, pentru ca procesul de imunizare să se desfășoare fără incidente.

Centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța funcționează zilnic, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724.

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța oferă un spațiu generos în care activitatea de imunizare se poate realiza în cele mai bune condiții. Accesul în zonă este facilitat de mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile 102 P, 5-40 și 14.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1794 secunde