Poliţiştii şi jandarmul retinuţi în dosarul tinerilor bătuţi din cauza unei confuzii, în arest la domiciliu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poliţiştii şi jandarmul retinuţi în dosarul tinerilor bătuţi din cauza unei confuzii, în arest la domiciliu

Eveniment 08 Decembrie 2017 / 10:53 966 accesări

Cei trei poliţişti şi jandarmul care au fost reţinuţi după ce i-au bătut cu bestialitate pe fratele Biancăi Drăguşanu şi un alt tânăr au fost plasaţi în arest la domiciliu. Decizia magistraților de la Tribunalul Timiș poate fi atacată cu recurs. Pe de altă parte, unul dintre tinerii bătuți a fost externat joi. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au decis, miercuri, reţinerea a trei poliţişti şi a unui jandarm, pentru 24 de ore, după ce aceştia au bătut doi tineri pe care îi confundaseră cu infractori. Tinerii au ajuns în stare gravă la spital. Cei patru oameni ai legii sunt acuzaţi de vătămare corporală, purtare abuzivă cu consecinţe grave şi punere în primejdie a vieţii.

Potrivit conducerilor IPJ Timiş şi Grupării Mobile de Jandarmi, în seara zilei de 22 noiembrie, un echipaj de jandarmi şi mai mulţi poliţişti au organizat un filtru la ieşirea din localitatea Urseni. Oamenii legii aveau infomaţia că un bărbat suspectat de săvârşirea mai multor jafuri în ultimele luni se îndreaptă spre Timişoara. Ei au oprit un autoturism ce semăna cu cel al suspectului, i-au scos din autoturism pe ocupanţii maşinii şi i-au bătut, potrivit declaraţiilor victimelor.

Cei doi tineri bătuţi au ajuns în stare gravă la spital. Amândoi au fost operaţi, unuia i-a fost scoasă splina, iar celălalt s-a ales cu splina ruptă şi mai multe coaste fisurate.

Suspectul căutat de poliţişti a fost prins câteva ore mai târziu la Salonta, în judeţul Bihor. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru constituire de grup infracţional organizat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citește și:

Snopiţi în bătaie din greşeală? Poliţiştii dau socoteală12