Polonezul al cărui TIR a fost folosit în atacul de la Berlin, împușcat în cap înainte de atentat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polonezul al cărui TIR a fost folosit în atacul de la Berlin, împușcat în cap înainte de atentat

Externe 27 Decembrie 2016 / 08:04 576 accesări

Autopsia efectuată asupra șoferului polonez al cărui TIR a fost folosit în atentatul de la Berlin arată că acesta a fost împușcat cu mai multe ore înainte de comiterea atacului, relatează presa germană, potrivit DPA.

Lukasz Urban a fost găsit mort pe scaunul pasagerului în camionul cu care teroristul Anis Amri a pătruns în mulțimea de la târgul de Crăciun, ucigând 12 persoane și rănind 48.

Conform unor informații apărute în presă, teroristul ar fi sechestrat camionul și l-ar fi obligat pe șoferul polonez să rămână pe locul din dreapta, amenințându-l cu un pistol. Dar în momentul în care atacatorul tunisian a direcționat vehiculul către mulțime, polonezul ar fi încercat să preia controlul camionului și astfel l-a deviat de la traiectoria inițială. În acel moment, teroristul l-a împușcat mortal.

Informații date publicității de cotidianul Bild conturează însă un alt scenariu. Publicația germană citează raportul făcut de medicii care au realizat autopsia lui Lukasz Urban. În document se arată că Urban a fost împușcat în cap în data de 19 decembrie, între 16:30 și 17:30, ora Germaniei. Atacul din piața de Crăciun a avut loc în jurul orei locale 20:00.12
Pagina a fost generata in 0.1746 secunde