Pompier rănit în timpul intervenţiei la un incendiu de miriște în județul Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pompier rănit în timpul intervenţiei la un incendiu de miriște în județul Constanţa

Eveniment 09 Iulie 2024 / 13:35 609 accesări
Foto: arhivă

Foto: arhivă

Un pompier a fost rănit, după ce o autospecială a fost cuprinsă de flăcări, marţi, în timp ce se intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în apropierea localităţii Culmea, din județul Constanţa, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea".

Flăcările la mirişte s-au extins după ce un autoturism a luat foc.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu de autoturism în localitatea Culmea care s-a extins la vegetaţia uscată. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă. Flăcările s-au extins la vegetaţia uscată (mirişte) din vecinătate, însă pompierii intervin cu eficienţă pentru limitarea propagării incendiului şi stingerea acestuia în cel mai scurt timp.

Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcţiei vântului a făcut ca flăcările să afecteze şi una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur pompier a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat conştient la spitalul judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.

Pompierul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.Ştiri recomandate

12