Portarul Ștefan Fara, noul jucător al FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

Portarul Ștefan Fara, noul jucător al FC Farul

Sport 19 August 2020 / 19:06 1229 accesări
Ştefan Fara şi Tiberiu Curt, manager FC Farul (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Ştefan Fara şi Tiberiu Curt, manager FC Farul (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat miercuri, 19 august, faptul că portarul Ștefan Fara este noul jucător al clubului constănţean, urmând să evolueze pentru FC Farul în sezonul viitor al Ligii a 2-a.

În vârstă de 19 de ani, Ștefan Fara a făcut junioratul la Dinamo București, debutând la seniori pentru formația secundă a clubului din Ștefan cel Mare, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei mari. „Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiție și sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe își doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă și vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj”, a spus Ștefan Fara, care este convins că se va adapta rapid la Constanța: „Pe unii dintre colegi, Gherghiceanu, Bîrnoi, Bălan, îi știu bine, dar voi avea timp să mă cunosc și cu ceilalți și nu vor fi probleme”.

În schimb, FC Farul s-a depărțit de portarul Mihai Eșanu, căruia îi mulțumeşte pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi urează mult succes în carieră!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2426 secunde