Portarul Vlad Muțiu nu va continua la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Portarul Vlad Muțiu nu va continua la FC Farul
Sport 24 Iunie 2020 / 21:34 515 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat miercuri, 24 iunie, faptul că portarul Vlad Muțiu, aflat la final de contract cu gruparea constănţeană, a decis să nu își mai prelungească acordul cu clubul de la ţărmul mării.

„Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi urăm mult succes în carieră”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial.

„Mulțumesc clubului FC Farul, staff-ului tehnic și colegilor. M-am simțit foarte bine la Constanța, mulțumesc suporterilor pentru susținere. A fost un an bun, în care sunt convins că am fi putut obține și mai mult dacă nu intervenea această problemă cu pandemia. Drumurile noastre se despart aici, dar vă urez tuturor multă baftă!”, a transmis Vlad Muțiu, pentru site-ul www.fcfarulconstanta.ro.

În sezonul trecut al eşalonului secund, Vlad Muțiu, care a purtat banderola de căpitan, a fost integralist, evoluând în toate cele 23 de partide disputate de echipa constănţeană, și a încheiat fără gol primit în zece dintre acestea, menţionează site-ul oficial al FC Farul.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.16 secunde