Posibilă crimă într-un centru pentru solicitanți de azil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Posibilă crimă într-un centru pentru solicitanți de azil

26 Iunie 2016 / 20:26 344 accesări

O tânără a fost găsită moartă într-un centru pentru solicitanți de azil din Suedia, iar poliția a transmis duminică faptul că suspectează că ar putea fi vorba de o crimă, relatează AFP.

Poliția a precizat într-un comunicat că duminică la prânz a fost informată că o femeie de 25 de ani a fost găsită 'rănită grav sau moartă' într-o cameră dintr-un centru pentru solicitanți de azil din Mariannelund (sud-est).

Constatând că tânăra era moartă, polițiștii au închis locul și au început o anchetă.

"Circumstanțele și indiciile găsite la fața locului fac să apară suspiciunea că ar fi vorba de o crimă", a transmis poliția, fără a oferi detalii sau indicați privind identitatea victimei.

O persoane a fost reținută, iar altele au fost interogate ca martori.

Suedia a fost șocată în ianuarie de uciderea cu armă albă a unei angajate de 22 de ani dintr-un alt centru pentru solicitanți de azil, la Mölndal (sud-vest).

În acest caz a început în ianuarie procesul unui solicitant de azil care susține că ar avea 15 ani, dar despre care procurorii spun că este mai în vârstă. Naționalitatea sa nu a fost dezvăluită.

Tribunalul din Göteborg așteaptă, pentru a decide cum va continua acest proces, rezultatul unor expertize psihiatrice complementare, acuzatul afirmând că aude 'voci' care l-ar îndemna să se sinucidă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.268 secunde