Poți avea diplomă dublă de master! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La UMC

Poți avea diplomă dublă de master! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Educație 03 Septembrie 2018 / 16:59 911 accesări

Universitatea Maritimă din Constanța organizează selecție pentru ocuparea celor 15 locuri la Programul de studii universitare cu diploma dublă de Master în Inginerie Marină, domeniul Inginerie Navală și Navigație, organizat în parteneriat cu Shanghai Maritime University, China. Pe parcursul celor doi ani de școlarizare, cursurile se vor desfășura alternativ, prin mobilitatea studenților și cadrelor didactice la Universitatea Maritimă din Constanța și la Shanghai Maritime University, conform planului de învățământ acceptat în comun.

Finalizarea studiilor se va face printr-o lucrare de dizertație în limba engleză cu supervizare din partea ambelor universități, care va da posibilitatea absolvenților să primească o diplomă de la Universitatea Maritimă din Constanța și o diplomă de la Shanghai Maritime University. Candidații trebuie să fie absolvenți ai unei universități tehnice și să ateste cunoașterea limbii engleze la nivel minim B1 (prezentare atestat sau testare în cadrul UMC)

În vederea desfășurării Programului de studii universitare cu diploma dublă de Master în Inginerie Marină, masteranzii vor primi suport financiar din partea universităților partenere în vederea acoperirii cheltuielilor de transport (dus-întors) și subzistență pe parcursul derulării semestrului de studii în China. Întregul program se va derula prin Biroul Erasmus+ al Universității Maritime din Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1639 secunde