Poți decide în ce condiții vor fi ridicate mașinile parcate aiurea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dezbatere publică Poți decide în ce condiții vor fi ridicate mașinile parcate aiurea
Administrație 22 August 2018 / 17:31 1713 accesări 1 comentariu

Dacă ai mașină și o mai lași prin loc nepermis, ai putea să te trzești fără ea. Sigur, nu de acum sau de mâine, ci cândva în viitor, după ce va fi aprobat regulamentul de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța. Deocamdată, documentul a fost supus dezbaterii publice, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică. Proiectul de hotărâre care cuprinde regulamentul poate fi consultat la sediul societății Confort Urban SRL din strada Vârful cu Dor nr 10 - Serviciul de Sistematizare si Siguranța Rutieră. De asemenea, documentul este disponibil pe site-ul oficial al societății la adresa www.conforturban-ct.ro, la secțiunea: Documente - Anunțuri sau pe site-ul oficial, la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „De interes public - Transparență decizională”. Nu în ultimul rând, regulamentul poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Constanta din strada Ștefan Mihăileanu, nr 10 Serviciul Management Drumuri și Transport Public. Până la data de 24 septembrie se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Acestea pot fi trimise în scris, prin poștă, la sediul Confort Urban din strada Vârful cu Dor, nr 10 - Serviciul de Sistematizare si Siguranța Rutieră, prin fax, la nr. 0241/67.22.99 sau prin email, la adresa adrian.capatina@conforturban-ct.ro. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/67.22.99. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea regulamentului privind activitatea de ridicare , transport , depozitare a vehiculelor staționate nerequlamentar pe partea carosabilă de pe raza teritorială a Municipiului Constanța”.

Loading...

1 comentariu

lucian56 22:23:57 / 22 August 2018
Pe propietarii de autoturisme cine ii reprezinta?

Ma uit cu o mare amaraciune la modul cum primaria trateaza posesorii de autoturisme din oras. Sa nu uitam ca prin plata impozitelor pe autoturisme, primaria colecteaza foarte multi bani. Ce face cu acesti bani? isi bate joc de acesti contribuabili. A fost impanzit orasul cu piloni de blocare pentru parcarea pe trotuare. Nu am nimic impotriva dar nu am vazut nici o alternativa de a se parca autoturismul. Foarte multi piloni sunt pusi cam degeaba. Trotuarele sunt destul de largi si nu prea circula nimeni pe ele. Dar cred ca se castiga bani frumosi de catre cei care ii monteaza si (probabil cota parte cei care stabilesc locul de amplasare). Spre exemplu. In zona Brotacei, prin plantarea acestor piloni estimez ca au disparut in jur de 30 locuri de posibile parcari (in mare parte de scurta durata). Locuri de parcare suplimentare? "0". Si exemplele pot continua. Dar pe cine intereseaza? Totul a inceput in perioada marelui "MAZARE". Acesta a distrus toate zonele de garaje. Si ce au aparut? Se pot vedea constructii noi sau parcari private. Deci. Pe proprietarii de autoturisme cine ii mai protejeaza in orasul acesta?

Răspunde | Raportează | | |+16

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.212 secunde