Pregătește-ți smartphone-ul de Sărbători! Aplicații utile pe care trebuie să le instalezi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vezi în timp real starea pârtiilor și afli unde sunt cele mai bune reduceri!

Pregătește-ți smartphone-ul de Sărbători! Aplicații utile pe care trebuie să le instalezi

Tehnologie 06 Decembrie 2015 / 16:40 1417 accesări

Iarna a sosit deja, iar până la Crăciun au rămas mai puțin de 3 săptămâni. De aceea, vă propunem o serie de aplicații dedicate acestei perioade din an.

CELE MAI BUNE OFERTE DE CADOURI 123reduceri.ro este o aplicație utilă mai ales în goana după cadouri. Disponibilă pentru Android, iPhone și iPad, aplicația culege toate ofertele prezentate pe site-urile de cumpărături colective și îți recomandă ofertele cele mai bune.

APLICAȚIA CARE ÎȚI POATE SALVA VIAȚA O altă aplicație pentru telefonul mobil le poate fi extrem de utilă celor care îndrăgesc zăpada și sporturile de iarnă. Folosind-o, ei pot vedea live, în orice moment, starea pârtiilor din România. Aplicația se numește Salvamont și poate fi descărcată gratuit. Pasionații de schi și snowboard pot vedea în direct, prin intermediul aplicației, imagini de pe pârtie. Totodată, ei pot afla grosimea și evoluția stratului de zăpadă, mijloacele de transport disponibile pe pârtie, programul de funcționare, nocturna și tunurile de zăpadă artificială. Mai mult, aplicația furnizează informații în timp real despre starea vremii și condițiile atmosferice.

FELICITĂRI PERSONALIZATE Dacă ești în pană de idei și nu știi ce urări să le transmiți celor dragi de Sărbători, ar fi bine să știi că te poate ajuta ”Christmas Card Creator Xmas”. Cu ajutorul ei poți crea și apoi trimite felicitări personalizate prin e-mail sau pe Facebook. Aplicația este foarte ușor de utilizat, iar tu te vei putea mândri cu felicitări cu design unic în locul clasicelor SMS-uri.

NUMĂRĂTOARE INVERSĂ... Dacă ești nerăbdător și abia aștepți sosirea Nașterii Domnului, ar trebui să știi că există o aplicație care care îți spune exact cât timp a mai rămas până la Crăciun, ”Christmas Countdown”. Totodată, poți afișa numărătoarea inversă pe display-ul telefonului mobil, astfel că aplicația te scutește să te mai uiți în fiecare zi în calendar.

RADIOUL LUI MOȘ CRĂCIUN Dacă instalezi aplicația ”Christmas radio”, poți asculta colinde difuzate de radiouri din întreaga lume.

Taguri articol


12