Pregătiri de Crăciun în plină toamnă. Au apărut decoraţiunile de iarnă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atmosferă de Sărbători în marile magazine

Pregătiri de Crăciun în plină toamnă. Au apărut decoraţiunile de iarnă

Social 07 Noiembrie 2016 / 07:20 1692 accesări

Chiar dacă ne aflăm abia la început de noiembrie, iar soarele încă ne încălzeşte cu razele sale la 20 de grade Celsius, cine a poposit în aceste zile în marile magazine a intrat în spiritul Sărbătorilor. Supermarketurile şi hipermarketurile s-au îmbrăcat în straie de sărbătoare, iar pe rafturile care până deunăzi erau monotone au început să apară decoraţiunile de iarnă, semn că vânzătorii s-au gândit anticipat la Crăciun. Globuri, instalații de brad, beteală, steluțe, clopoței, căciuli cu reni, suporturi de lumânări, fețe de masă, șervețele, mănuși de bucătărie, dar și dulciuri specifice iernii, toate pot fi cumpărate de constănțeni.

CONSTĂNȚENII NU SE GRĂBESC SĂ CUMPERE DECORAȚIUNILE DE CRĂCIUN

Majoritatea clienţilor spun însă că este prea devreme pentru astfel de cumpărături şi că mai aşteaptă până să pună în coş decoraţiuni pentru Sărbători. ”Mai avem timp până la Crăciun, mai aşteptăm. Cine știe, poate se mai ieftinesc până atunci. De obicei, la noi în familie facem cumpărăturile de Sărbători în primele zile din decembrie”, a spus o constănțeancă. Au apărut totuși și câțiva doritori, care sunt bucuroși că au posibilitatea să își aleagă din timp tot ce au nevoie. Nuanţele sunt şi ele variate, pentru toate gusturile: auriu, alb glaciar, roșu intens, argintiu sau verde - care, atent combinate, pot crea un decor de poveste.

PREŢURI PENTRU TOATE BUZUNARELE

În ceea ce priveşte preţurile decoraţiunilor, majoritatea sunt accesibile. Într-unul din magazine, seturile de globuri pot fi cumpărate cu preţuri cuprinse între 12 şi 35 de lei. În ceea ce priveşte beteala, un singur şir poate ajunge chiar şi până la 20 de lei. Pentru o față de masă, constănțenii trebuie să plătească între 6 și 50 de lei. Totodată, instalațiile de Crăciun pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 6 și 180 de lei.12
Pagina a fost generata in 0.2302 secunde