Pregătiri de iarnă pentru drumurile din județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pregătiri de iarnă pentru drumurile din județul Constanța

Administrație 26 Noiembrie 2021 / 09:38 587 accesări
Foto: D.R.D.P. Constanța

Foto: D.R.D.P. Constanța

Pe rețeaua de drumuri naționale din administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța care cuprinde județele Constanța, Călărași, Brăila, Ialomița și Tulcea au fost realizate activitățile specifice de punere în ordine pentru iarnă.

Au fost efectuate reparații asfaltice, colmatări de fisuri și crăpături asfaltice conform programului stabilit; a fost montată integral semnalizarea de iarnă, iar montarea panourilor parazăpezi este în curs de desfășurare.

Avem pregătite toate cele 37 de baze de deszăpezire și puncte de sprijin. Există 9 stații de preparare soluție lichidă de clorură de calciu şi 17 bazine de stocare soluție lichidă de deszăpezire, 26 depozite acoperite de sare, fiind în stoc cantitățile de sare, clorură de calciu, produs ecologic prevăzute de normativul AND 525/2013, pentru această dată, informeazăD.R.D.P. Constanța.

De asemenea, a fost stabilit programul comun de măsuri între D.R.D.P. Constanța și Inspectoratul Județean de Poliție – Direcția Rutieră.

Cât privește situația autoutilajelor de deszăpezire, sunt în vigoare acorduri cadru pentru toate loturile și sunt semnate toate contractele subsecvente de intreţinere iarnă, fiind emise ordinele de începere și comenzile pentru introducerea utilajelor în bazele de deszăpezire.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2169 secunde