Premiere pentru tinerii luptători de la LPS „Nicolae Rotaru”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Premiere pentru tinerii luptători de la LPS „Nicolae Rotaru”

Sport 04 Ianuarie 2018 / 17:14 1275 accesări

„Luptele - un mod de viață”

„Luptele - un mod de viață”

Doi fani ai luptelor din Constanța, Dan Samson și Vasile Vicol, au pus mână de la mână și au efectuat miercuri seară o premiere pentru sportivii secției de lupte de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța. Cu doar o zi înainte de plecarea în cantonamentul montan, sportivii au primit câte un pachet cu fructe, dulciuri și răcoritoare, iar medaliații anului trecut au fost premiați și cu sume de bani. Au fost răsplătiți pentru performanțele obținute în 2017 Florin Ghiorghe, Amalia Rătunzeanu, Ștefan Popa, Andrei Savu, Constantin Păun și Alcan Osman, dar și trei luptători de la CS Farul Constanța, Florin Tița, Răzvan Arnăut (absent de la premiere, fiind plecat în cantonament) și Nicolae Boantă.

„Știți cum se spune: o mie de vorbe doi bani nu fac. Bine ar fi să FACEM cu toții, din puținul nostru să dăm și să-i ajutăm pe tinerii sportivi. Prin sângele nostru curg luptele! Asta am știut să facem, asta am făcut toată viața. Regretatul antrenor Ioan Bărbătei ne-a învățat lupte, ne-a disciplinat, ne-a creat un caracter frumos și tot vorbim mereu de dânsul, inclusiv la Memorialul pe care îl organizăm anual. Se vede o schimbare în bine de când Gigi Pambuca, fostul meu coleg, a preluat frâiele luptelor constănțene, mai ales că este și membru în Biroul Federal. Se practică lupte acum nu numai la Constanța, Mangalia sau Medgidia, ci și la 23 August, Limanu, Cumpăna sau Ovidiu”, a declarat fostul luptător Vasile Vicol, care se gândește ca peste câțiva ani să devină antrenor.

Secția de lupte a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța organizează în perioada 4-11 ianuarie 2018, la Căpățîneni (județul Argeș), un cantonament montan în care se va pune accent pe pregătirea fizică generală și pe forță. Vor participa 21 de sportivi ai clubului, născuți între 1998 și 2006, care vor fi însoțiți de antrenorii Ioan Giuglea, Valentin Dobrin și Valentin Ștefan. Prima competiție oficială din 2018 este primul turneu de calificare-verificare pentru Campionatele Naționale pentru cadeți, programat în perioada 9-11 martie. „Le mulțumesc pentru sprijinul pe care îl acordă sportivilor de la LPS foștilor luptători Ecuan Aziz și Marius Ichim, care ne-au ajutat pe toată durata anului trecut, cu premieri pentru sportivii noștri”, a precizat Ioan Giuglea.

Citește și:

Asociația Județeană de Lupte Constanța și-a premiat laureații anului 2017

Luptătorii Florin Tița și Marius Marin, învingători în Cupa României pentru juniori12
Pagina a fost generata in 0.3325 secunde