Premierul Dăncilă s-a ales cu plângere penală pentru înaltă trădare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De-ale lui Ludovic Orban... Premierul Dăncilă s-a ales cu plângere penală pentru înaltă trădare
Politică 17 Mai 2018 / 16:17 2128 accesări 14 comentarii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, premierul fiind acuzat de „înaltă trădare“ în scandalul mutării Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv. Plângerea pe numele Vioricăi Dăncilă a fost depusă la Parchetul General. Motivele plângerii penale ar fi: înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului. Plângerea vine în contextul scandalului legat de începerea procedurii de mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Pe această temă, între Guvernul condus de Viorica Dăncilă şi preşedintele ţării, Klaus Iohannis, nu a existat un dialog. Dăncilă şi Liviu Dragnea, şeful PSD, au fost cei care au anunţat intenţia de a muta Ambasada României din Israel. Întrebat despre acest lucru, Liviu Dragnea a declarat: „Ce pot să comentez la prostia asta?”.

PSD CONSTANȚA, SCUT ÎN JURUL PREMIERULUI DĂNCILĂ

La scurt timp după anunțul lui Orban, Organizația Județeană Constanța a PSD a trimis un comunicat de presă prin care își anunță sprijinul față de ministrul Dăncilă. „Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat reacționează ferm și cu indignare față de presupusele acuzații de „înaltă trădare” aduse la adresa primului ministru al României, Viorica Dăncilă. Plângerea penală formulată de președintele PNL Ludovic Orban este, în schimb, un abuz grav, o încercare penibilă și jalnică de destabilizare a statului de drept, în sensul formulării unui denunț aberant, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni imaginare. Doamna Viorica Dăncilă este prim ministru în funcție al României și are deplin discernământ în exercitarea funcției publice în care a fost învestită. Nimic din actele sale administrative nu reflectă acuzațiile de „uzurpare a funcției publice (?!), divulgare de informații și prezentarea cu rea-credință de date inexacte președintelui României, în scopul ascunderii săvârșirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului”. Demersul președintelui PNL dovedește încă o dată că tentaculele „statului paralel” sunt puternic ramificate, inclusiv în rândurile unei părți a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României. Plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări și proceduri de mutare a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, și nu o decizie guvernamentală care să intre în contradicție cu legile țării. Din păcate, constatăm că în România ultimilor ani devine o practică dărâmarea puterii politice legitim alese, prin metode ce țin de statul polițienesc și nu de statul de drept, invocat atât de des de contestatarii democrației. Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat își exprimă sprijinul ferm, total și necondiționat față de Guvernul Viorica Dăncilă”, se arată în Comunicatul PSD.

Loading...

14 comentarii

Ion 16:35:00 / 17 Mai 2018
Constanta

Tot guvernul si partidul sunt tradatori de tara inca din 89 adata cu lovitura dd stat si vanzarea productiei si a pamantului

pandele (tiganu) 18:48:33 / 17 Mai 2018
unde-i tigania

da frate sunt tigan si ce daca am mancat lebede,poate-mi era foame ca daca eram ghiftuit n-ar mai fi intrat nimic in burdihan ,dar la noi daca te judeca soboru nu te mai ajuta nimenea iar ce spune imparatul e lege ,deh legea noastra dar o respectam, pe cand la voi presedintele zice una prim-ministra face alta ,sunteti in gasca cu europa dar tineti cu ...ursu ,in parlament va bateti ca orbii dar furati cu totii ,judecatile voastre parca sunt facute in gluma: se da 10 ani si face un an dupa care e primit inapoi in gasca de parca a fost premiat ,judecatorii sunt spagiti pe fata ,medicii la fel ,hotul fuge afara si se plange ca e persecutat politic dar ramane cu averea intreaga,.noi ,daca faceam o spoiala la tingiri era lucru de lucru la voi astazi inaugureaza soseaua iar maine se surpa si e si cea mai scumpa din lume si toate lumile le stie si atunci stau eu si ma gandesc : eu sunt in anglia si atunci in romania....... cine e tiganul ?

PDL PNL Ciuma Galbenă 07:53:13 / 18 Mai 2018
SCOASĂ IN AFARA LEGII.

Cum își poate permite PDL PNL Ciuma Galbenă să de-a în judecată un prim ministru care a facut o " înțelegere cu..."jidanii".. Incredibil unde sa ajuns cu războiul aceasta al PDL CIUMA Galbenă care deține puterea judecătorească (a catuselor) în statul subteran care mai stă intrun fir de ata !!!.. În loc să discutăm despre DEMISIA kukuvelei cea care e în spatele acestor abuzuri din justiție din ultimii ani pe care PDL PNL Ciuma Galbenă le apără cu în înverșunare ELEFANTUL dulapul săsesc nu pierde prilejul de a crere DEMISIA primului ministru de câte ori vede microfonul în fața la meckla .. S-AU ÎNVĂȚAT BASISTI ÎMPUȚIȚI PDL PNL CIUMA GALBENĂ CA ORI DE CATE ORI VOR EI PDL PNL CIUMA GALBENĂ POT SCHIMBA VOTUL A MILIOANE DE ROMÂNII PRINTR-O LOVITURA DE STAT ASA CUM AU FĂCUT O IN 2015 CAND L-AU FORȚAT PE VICTOR PONTA SĂ-ȘI DE-A DEMISIA CARE SA PRODUS IN URMA UNEI TRAGEDI CARE DUPĂ CÂTE SA SPUS DE ANCHETATORI ACOLO A FOST O MANĂ CRIMINALĂ..... AȘA VEDE PDL PNL CIUMA GALBENĂ STATUL DE DREPT..IN CARE POPORUL NU MAI ARE NICI UN DREPT IN A ALEGE PARTIDUL CARE VA GUVERNA URMĂTORII 4 ANI CI EI PDL PNL CIUMA GALBENĂ POT SCHIMBA O MAJO RITATE PARLAMENTARĂ ORI CÂND VOR CU AJUTORULUI CATUSELOR SI AL STATULUI SUBTERAN...AU REUȘIT O DATĂ !!!..acum NU.

Nelu. 08:20:48 / 18 Mai 2018
PDL PNL Ciuma Galbenă = paranoia

Nu se astâmpăra BASISTI împuțiți.!..După ce au luat o în "freză" cu OUG 13 când au intrat cu Portocalele (procurii) DNA în Guvern si și au încălcat LEGEA care delimitează puterile în statul de DREPT !!!!.Ei ce sa verzi paranoia PDL PNL Ciuma Galbenă a atins cote incredibile ACUM !!!... Când încearcă IARĂ să de-a lovitură de stat cu ajutorul DNA si SRI ale căror protocolar secrete au distrus încrederea în actul de justiție.. ACUM STATUL subteran la scos la înaintare pe Clovnul junglei Orban Ludovic...EI DNA si SRI stând la pândă ...precum hoții... După ce au dat greș cu anchetarea OUG 13... DISPERAREA PDL PNL CIUMA GALBENĂ A ATINS PARANOIA ..NE AVAND NICI O ȘANSĂ DE A PRELUA PUTERE LEGITIM ÎNCEARCĂ CU AJUTORULUI STATULUI SUBTERAN CE-A CE NU REUȘESC PRIN ALEGERI DEMOCRATICE ..Acest demers al PDL PNL Ciuma Galbenă e o rușine care nu are nici o ȘANSĂ în fața LEGII unde nu mai au JUDECĂTORII CU NASU N SUFLET...ca pe timpul dictaturii comuniste mafiot BASIST e..Ne am făcut de rușine !!! Toată planeta se va gândi de două ori dacă mai vor să mai discute cu politicienii românii după ce inși Tony Blair a fost acuzat că a făcut "o înțelegere cu... PONTA !!!!"".."la pușcărie cu toți ..Numai Așa va putea PDL PNL Ciuma Galbenă să-și atingă țelul de a câștiga..... ALEGERI le !!!!!

Costea 09:09:01 / 18 Mai 2018
Pentru Ion

Ioane,de ce bați câmpii,Era vorba de premierul actual,și nicidecum de Adam și Eva.Și-a suflat Orban in gura,că numai el poate fi așa ridicol.

Amelia 09:12:05 / 18 Mai 2018
Pentru Ion

Nu productia s-a vândut,ci mijloacele de productie.

Pt Rica...maimuță sau .. elefantul.? 21:04:51 / 18 Mai 2018
EU ZIC CA ELEFANTUL

Ba ești așa prost. Tu nu înțelegi nimic din ce se întâmplă.PDL PNL ciuma galbenă nu a reușit prin nici o moțiune de cenzură sa pice guvernul legal ...Nu are nici o șansă !..Pt că la ultimele alegeri parlamentare nu a obținut decât 15 % din voturile românilor.. Așa că încerca pe cai oculte cu ajutorul statului subteran cel cu care a mai reușit o lovitură de stat în 2015 ..Crima din colectiv ne fiind întâmplătoare.... Asta vreți VOI basiștii naziști mafioți împuțiți ?. Asta este statul vostru de"drept" ?..Cum sa anchetezi un prim ministru pt că a fost în vizită la omologul lui din Israel ?.... Când VOI PDL PNL ciuma galbenă ați capusat justiția cu...."

Ion 20:14:38 / 19 Mai 2018
Pentru PDL PNL Ciuma Galbenă

Simplu e inca democratie cu PSD sar putea sa devi sluga piate si acum le faci pantofi

Ion 09:36:55 / 20 Mai 2018
Pentru Pt nn kuru

Specific PSD un vocabular unde a lipsit mama de acasa ca daca nu a lipsit e grav inseamna ca .....

Ion 12:48:17 / 20 Mai 2018
Pentru Nicu duru

Daca nu erau vomunistii azi nu aveai canalul dunarea m neagra nu aveai centrala cernavoda portul ce au facut demicratia cativa km de autosyrada si astea obligatii dar comjnismul tea scapat de datorie si a tinut cu tara democratia tine cu strainul

Nelu 13:22:17 / 20 Mai 2018
Pentru Ion

Răspuns greșit. Democrația este într adevăr Bună dacă legile votate sunt pt toți la fel. Când votezi legi care ne împarte în oameni și suboameni a se vedea conducerea PSD de acum ce și au tras pensii și salarii pt care noi ceilalți ar trebui sa muncim 1.000 de vieți sa egalam veniturile lor pe o luna NU mai este democrație este un sistem ticăloșit care nici comunist nu este. Dacă mai punem la socoteala și bomboana de pe coliva respectiv regimul protector al infractorilor și infractori în conducerea tarii care fura ajungem într o mizerie materiala și morala greu de descris care va duce către desființarea națiunii. Un primar Cum e Mazare NU are voie sa aibă afaceri atunci de unde opulenta răsfrânta din salariul de primar adică din avans lichidare și bonuri de masa mă întreb. Comunismul avea legea ilicitului și mulți au avut afacerile sechestrate și pedeapsa cu moartea sa ne aducem aminte de vestitul caz al lui Stefanescu cu vinurile etcetera etcetera.

Nelu 15:25:20 / 20 Mai 2018
De retinut

O catastrofa este pe o funcție nemeritata. Rezultatele se văd.

Ion 18:13:03 / 20 Mai 2018
Pentru Nelu

Mam referit la prezent nu cum ar fi trebuit sa fie democratia mai bun era comunismul pt tara decat alesi prezenti

Ion 18:15:15 / 20 Mai 2018
Constanta

Noi ne contrazicem ne enervam mai scoatem cuvinte ne educative si alesi nostri nici doi bani nu dau pe noi sau pe tara isi vad de interesul si buzunarul lor

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2102 secunde