Premierul din Quebec, agresat în timpul omagiilor pentru victimele atacului din Orlando

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Premierul din Quebec, agresat în timpul omagiilor pentru victimele atacului din Orlando

Externe 17 Iunie 2016 / 08:40 340 accesări

Premierul din Quebec, Philippe Couillard, a fost agresat joi seară, la Montreal, de un manifestant, în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atacului armat dintr-un club de noapte gay din Orlando, în care au murit 49 de persoane, susţin surse citate de AFP.

Joi seară, în jurul orei locale 20.30 (02.30 - ora României), Philippe Couillard a asistat la o ceremonie de comemorare a victimelor atacului din Orlando, în cartierul comunităţii LGBT în Montreal, alături de alte sute de persoane.

Potrivit reprezentanţilor politici, un tânăr care a luat cuvântul în numele comunităţii LGBT a aruncat dintr-odată cu un obiect în Philippe Couillard, de la o distanţă mai mică de un metru. Premierul nu a fost rănit în incidentul de joi seară, a indicat un purtător de cuvânt al premierului pentru AFP.

S-a creat imediat o busculadă, iar poliţiştii l-au reţinut pe agresor. Forţele de ordine au evacut rapid premierul şi personalităţile politice prezente la eveniment, printre care ministrul canadian al Patrimoniului, Melanie Joly, şi ministrul canadian al Familiei, Jean-Yves Duclos.12
Pagina a fost generata in 0.2311 secunde