Premierul, ministrul Sănătății, cel de Interne și Raed Arafat, întâlnire în urma scandalului ambulanțelor SMURD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Premierul, ministrul Sănătății, cel de Interne și Raed Arafat, întâlnire în urma scandalului ambulanțelor SMURD

Politică 29 Mai 2017 / 11:22 306 accesări

Premierul Sorin Grindeanu, ministrul Sănătății, Florian Bodog, secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor Raed Arafat și ministrul de interne, Carmen Dan, ar urma să se întâlnească în cursul după amiezii de luni la sediul Guvernului, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Printre temele abordate s-ar afla și achiziția de ambulanțe.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat a afirmat că funcționari din cadrul Ministerului Sănătății au "sabotat" continuu procesul de dotare a serviciilor de Ambulanță și SMURD și că anunțul ministrului Florian Bodog privind demararea procedurii de achiziție pentru ambulanțe "ascunde multe adevăruri nespuse", fiind, în opinia sa, "un anunț al întârzierii achizițiilor de ambulanțe".

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, susține că motivele care au determinat "disputa publică" pe tema achizițiilor de ambulanțe pentru SMURD, sunt "artificiale" și consideră că problema poate fi rezolvată cu "o directă comunicare".

Într-un comunicat de presă transmis, duminică de către Ministerul Sănătății, Bodog afirmă că are "toată deschiderea și determinarea" pentru identificarea unei soluții adecvate, împreună cu toți cei care au responsabilități în domeniu.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.174 secunde