Premierul Orban vrea ca toate companiile de stat șă fie listate la bursă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Premierul Orban vrea ca toate companiile de stat șă fie listate la bursă
Politică, Economie 02 Decembrie 2019 / 20:16 350 accesări 1 comentariu

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că toate companiile de stat trebuie listate la bursă, după ce ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a anunţat că CEC Bank va fi listat la BVB. ”După opinia mea, companiile trebuie listate la bursă, pentru că în momentul în care listezi la bursă compania ai foarte multe avantaje. În primul rând, evaluarea companiei se face de către pieţe. În al doilea rând, odată ce-ţi intră acţionari minoritari, ai obligaţia de a respecta drepturile acestora. De asemenea, listarea la bursă presupune creşterea transparenţei în cadrul companiei respective", a declarat Orban.

Loading...

1 comentariu

Mihai 13:21:28 / 10 Decembrie 2019
of....

la bursa le listezi dupa ce devin profitabile, iar pt asta, concediezi 50% din personalul tesa si aduci o conducere supla,competenta, cum au societatile private caci altfel nu rezista pe piata !!! intai gandim, masuram si dupa aceea taiem !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1346 secunde