Premierul s-a răzgândit: Am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Premierul s-a răzgândit: Am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum
Politică 25 Mai 2019 / 07:17 938 accesări 0 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că a transmis un mesaj colegilor de partid prin care i-a anunţat că nu va vota la referendum, având în vedere ultimele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis care foloseşte demersul în scop electoral şi care a spus că vrea ca PNL să fie la guvernare.

„Este adevărat. Am trimis acest mesaj mai multor colegi. După cum ştiţi, am fost hotărâtă să particip la referendum. În urma ultimelor intervenţii ale preşedintelui Iohannis am văzut că acest referendum nu are decât o miză electorală şi de poziţionare ca adversar al partidului din care fac parte. Din acest motiv am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum. Am tot crezut că poate preşedintele Iohannis, cu toate că nu prea a demonstrat acest lucru, poate să aibă un pic de imparţialitate, dar am văzut şi ultima declaraţie care e destul de elocventă şi anume că vrea un guvern mai bun. E clar că foloseşte referendumul în campanie electorală pentru partidul care îl reprezintă”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o intervenţie telefonică, vinery, la Antena 3.

„Nu voi ridica cele două buletine pentru refernedum. Nu voi vota pentru referendum având în vedere ultimele intervenţii publice ale domnului Iohannis”, a completat şeful Executivului.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la aniversarea a 144 de ani de la înfiinţarea PNL că partidul este pregătit să câştige alegerile în 2019 şi 2020, precizând că România are nevoie de o guvernare responsabilă, una pentru români, cu oameni dedicaţi viitorului european al ţării.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1859 secunde