Premierul Sorin Grindeanu neagă existența unui „pact de coabitare“ cu președintele Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Premierul Sorin Grindeanu neagă existența unui „pact de coabitare“ cu președintele Iohannis
Politică 16 Martie 2017 / 22:00 472 accesări 6 comentarii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, că nu există un pact de coabitare între el și președintele Klaus Iohannis, precizând că nu va exista un astfel de document, pentru că nu este nevoie de hârtii ca să știe fiecare ce atribuții constituționale are. ”Un <pact de coabitare> e doar o hârtie. Dacă mai era nevoie, ne-a demonstrat-o, cu vârf și îndesat, experiența unor perioade în care chiar a existat un astfel de pact, între Guvern și Președinție. Existența lui nu a ferit România de scandaluri permanente, primul de care-mi amintesc e cel referitor la persoana care ar trebui să ne reprezinte la Consiliul European. De aceea, nu există și nu va exista niciun pact de coabitare între mine și președintele Iohannis”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook. El a precizat, însă, că va avea o colaborare ”corectă” cu președintele Iohannis.

”Nu avem nevoie de hârtii ca să știm ce atribuții constituționale avem și ce trebuie să facă instituțiile pe care le reprezentăm. Asta nu înseamnă că nu voi avea o colaborare corectă cu Administrația prezidențială pe temele de interes major pentru România, așa cum este acum subiectul Europei cu două viteze. Și este normal să fie așa. Pentru că dacă noi, aici, acasă, nu avem un punct de vedere comun, ce pretenții să avem să fim ascultați la Bruxelles?!”, a conchis premierul Sorin Grindeanu.

6 comentarii

cuuummm.??? sa coabitezi.... 23:24:59 / 16 Martie 2017
cu UN PRES PENALLLL???

PAI.ASA.CEVA NU TREBUIE.ACCEPTAT...CUM SA.FACI COABITARE CU UN HOT.DE CASE ..UNNNN ELEFAAANNNTTT ROOOOZ???? "ASA CEVA NU POT ACCEPTA"

Răspunde | Raportează | | |-11
nicu duru 23:32:42 / 16 Martie 2017
Pentru oligofrenul postac..

Boule iar ai aparut..Credeam ca nu-ti mai da voie pe net acolo la Palas,,,Vezi ca e si presedintele tau, te reprezinta si pe tine dobitocule.. Dar esti prea prost sa intelegi..

pt ....niku kuruuu 11:41:20 / 17 Martie 2017
presedintele....

....Presedintele.ASTA...o reprezinta pe...mata...aia kurva.care ia supt pula lui NicusorCtinescu..dupa care te ai nascut TU..anomalie.genetica ...jeg te nasti pupincurust.o sa.mori hiena bashita..

vasile 14:16:08 / 17 Martie 2017
Pentru postacul PSD

Marș de aici jigodie.. Tu nu stii sa-ti controlezi limbajul .. Asa reactioneaza prosti.. Esti din aceiasi categorie????????

nicu duru 14:27:21 / 17 Martie 2017
Pentru oligofrenul postac..

Sugi pula zabalosule.. Bosorog care pentru un pui ar pune si botul.. Sa te fut in gura de zdeanta...

Pt niku kuruuuu 07:22:05 / 18 Martie 2017
FUTEOOOO PE MATTTAA

...Pe matttaa futeooo in guraa ..ca -i place!..basist nenorocit..voi ati distrus tara alegand bas si elefantu asta roz....multa mue la matttaa ..ca i place...vad ca si tie jigodie ordinara

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1986 secunde