Presa turcă: Mircea Lucescu ar putea antrena pe Galatasaray

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Presa turcă: Mircea Lucescu ar putea antrena pe Galatasaray

21 Mai 2016 / 12:37 1326 accesări

Mircea Lucescu este la un pas de a semna cu Galatasaray. Presa turcă susţine că tehnicianul român va veni săptămâna următoare în Turcia pentru a discuta cu Dursun Ozbek, preşedintele clubului, şi cel mai probabil va parafa înţegerea.

Cotidianul turc Fanatik informează că Lucescu a ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray motiv pentru care a refuzat o ofertă de patru milioane de euro pe sezon de la Zenit.

Jurnaliştii de la Fotomac prezintă acelaşi scenariu, dar aduc şi alte detalii. Pentru a fi siguri că Lucescu nu va refuza, oamenii din conducerea Galatei i-au propus românului şi posibilitatea de a deveni managerul sportiv al clubului. Lucescu ar urma să ocupe funcţia de antrenor doar în primul sezon, apoi va deveni manager sportiv şi se va ocupa de destinele echipei având libertate deplină în a lua deciziile legate de transferuri şi de a stabili strategia clubului.

După 12 ani petrecuţi la Şahtior, Mircea Lucescu va pleca din Ucraina. Ultimul meci al tehnicianului în vârstă de 70 de ani va fi confruntarea de sâmbătă cu Zoria Lugansk de la ora 17:00, din finala Cupei Ucrainei.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Galatasaray între 2000 şi 2002, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Europei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1911 secunde