Președintele ales Joe Biden a suferit fracturi minore la picior

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Președintele ales Joe Biden a suferit fracturi minore la picior

Externe 30 Noiembrie 2020 / 11:24 304 accesări
Foto : Reuters

Foto : Reuters

Președintele ales Joe Biden a suferit fracturi la nivelul piciorului în timp ce se juca cu unul dintre câinii săi și probabil va trebui să poarte o cizmă de protecție timp de câteva săptămâni, a declarat duminică medicul său personal.

Incidentul s-a întâmplat sâmbătă, a declarat biroul lui Biden într-un comunicat, cu un democrat în vârstă de 78 de ani care a vizitat duminică un ortoped pentru radiografii și o tomografie.

Medicii au crezut inițial că fostul vicepreședinte doar a entorsat glezna, dar a ordonat o scanare suplimentară a leziunii.

O „scanare CT de urmărire a confirmat fracturile minore”, a declarat medicul personal al lui Biden, Kevin O'Connor, într-o declarație separată distribuită de biroul lui Biden. „Probabil va avea nevoie de o cizmă de mers pe jos timp de câteva săptămâni.”

După ce l-a învins pe președintele Donald Trump la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, Biden va fi cea mai în vârstă persoană care a preluat funcția atunci când va intra la Casa Albă, pe 20 ianuarie.

Trump, care nu a recunoscut înfrângerea în alegeri și contestă rezultatele în instanță, i-a urat lui Biden o recuperare rapidă. "Fă-te bine cât mai curând!" a spus Trump într-un Tweet.

Sursa : ReutersŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1643 secunde