Preşedintele Asociaţei Taților (T.A.T.A.), reţinut pentru că și-ar fi violat fiica minoră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Preşedintele Asociaţei Taților (T.A.T.A.), reţinut pentru că și-ar fi violat fiica minoră
Justiție 21 August 2019 / 13:22 2506 accesări 1 comentariu

Liderul T.A.T.A. (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX.

Acesta ar fi bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victime fiind chiar fiica sa minoră, Drăghici având mulţi copii.

Preşedintele TATA şi-ar fi violat fiica vitregă. Mama fetei a depus plângerea - surse

Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei T.A.T.A., şi-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câţiva ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost săvârşite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Pângerea a fost depusă de mama fetei.

Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârşite pe parcursul a 4-5 ani şi ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleaşi surse

Liderul T.A.T.A. (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Capitalei şi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, preşedintele Alianţei este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mame şi tați în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile taților.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1654 secunde