Președintele CJC, forțat de judecători să meargă la instanță, deși se află în spital

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Președintele CJC, forțat de judecători să meargă la instanță, deși se află în spital
19 Mai 2016 / 10:11 728 accesări 1 comentariu

În urmă cu câteva momente, magistrații Curții de Apel Constanța au decis din nou citarea cu mandat de aducere a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, la termenul fixat vineri, 20 mai, în dosarul privind presupusa subfinanțare a Centrului Militar Zonal.

Judecătorii au luat această decizie chiar după ce au constatat că președintele CJC nu s-a putut prezenta la termenul de astăzi după ce, miercuri seara, a fost internat de urgență in spital, din cauza unor grave probleme urologice.

Concret, el va suferi o intervenție chirurgicală pentru scoaterea a două clipuri de sutură, aplicate în timpul operației la șold din martie, care i-au provocat o infecție urinară. Amintim că, la începutul lunii, aceiași magistrați au dispus ca Nicușor Constantinescu să fie adus cu forța la instanță, în 19 mai, deși știau că starea lui de sănătate este precară.

Totuși, Constantinescu nu s-a putut prezenta la ședința de astăzi, dat fiind faptul că starea sa de sănătate s-a agravat. Acest lucru nu l-a oprit, însă, pe procurorul DNA să ceară arestarea preventivă a președintelui CJC, motivând că problemele sale de sănătate nu îl pot împiedica să vină la proces. În realitate, singurii care pot aprecia corect acest lucru sunt medicii, care au emis deja documente ce atesta faptul că starea de sănătate nu îi permite lui Constantinescu să se deplaseze. Judecătorii au stabilit ca următoarea ședință de judecată în dosarul "CMZ" să aibă loc în 20 mai.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.2795 secunde