Preşedintele executiv al PMP cere demisia de urgență a Ministrului Sănătății

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Preşedintele executiv al PMP cere demisia de urgență a Ministrului Sănătății
Politică 19 Mai 2017 / 11:42 254 accesări 0 comentarii
Eugen Tomac

Eugen Tomac

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, vineri, pe Facebook, că ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, trebuie să demisioneze, afirmând că a nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și ignoranță.

"Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice", a declarat preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, pe Facebook.

Eugen Tomac a criticat faptul că ministrul Sănătăţii vorbeşte despre proceduri şi evaluări, în timp ce "fiinţe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate".

Deputatul PMP susţinut că pentru PSD "circul este mai important", afirmând că în locul unei comisii de anchetă a alegerilor din anul 2009, ar fi fost necesară o comisie care să ancheteze de ce mor copii în spitale nevaccinați.

"România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor", a spust Tomac.

Eugen Tomac a afirmat că la jumătate de an de la alegerile parlamentare PSD "a aruncat la cosul promisiunilor electorale" proiectele care vizau îmbunătăţirea sistemului de sănătate.

"Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în țară în condiții sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătății. Cu acestea și multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coșul promisiunilor electorale", a mai spus Tomac.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2865 secunde