Președintele Filipinelor a ucis mai mulți presupuși criminali, ca să dea un exemplu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mărturisire halucinantă

Președintele Filipinelor a ucis mai mulți presupuși criminali, ca să dea un exemplu

Externe 14 Decembrie 2016 / 15:13 210 accesări

Celebru deja pentru afirmațiile sale publice... necontrolate, care au culminat cu jignirea președintelui SUA, pe care l-a făcut ”fiu de curvă”, președintele Filipinelor a comis-o din nou, dar de această dată mărturisind de bunăvoie și nesilit de nimeni că a omorât mai mulți presupuși criminali, pentru a da un exemplu poliției! Așa președinte destoinic mai rar găsești! Să vedem dacă ia cineva vreo măsură după recunoașterea crimelor.

Președintele filipinez, Rodrigo Duterte, a afirmat că personal a ucis mai mulți presupuși criminali, pe vremea când era primar în orașul Davao din sudul țării, pentru... a da un exemplu poliției, relatează stiripesurse.ro. Într-un discurs rostit luni seara în fața unui grup de oameni de afaceri, el a amintit de campania sa împotriva drogurilor, soldată cu peste 5.000 de morți de la preluarea oficială a mandatului prezidențial, la 30 iunie. ”La Davao, eu personal am făcut aceasta doar pentru a arăta băieților din poliție că, dacă eu pot s-o fac, de ce ei nu ar putea să o facă?”, a declarat Rodrigo Duterte, referindu-se la orașul pe care l-a condus peste 20 de ani. ”Mergeam în Davao cu o motocicletă și patrulam pe străzi, în căutarea problemelor. Eu căutam într-adevăr confruntarea pentru a putea ucide”, a recunoscut el.

Rodrigo Duterte este acuzat că a orchestrat așa-numite escadroane ale morții la Davao, responsabile de moartea a peste 1.000 de persoane. Ca răspuns la criticile comunității internaționale, el a afirmat că nu are nicio intenție de a pune capăt politicii sale, care nu încalcă nicio lege, întrucât poliția acționează în legitimă apărare, explicând că multe decese au la origine reglări de conturi între bandele criminale. SUA, ONU și UE au condamnat vehement campania prin care Duterte a încurajat cetățenii obișnuiți să ucidă sau să rețină suspecți. Rodrigo Duterte, un avocat de 71 de ani, a venit la putere după o campanie scandaloasă pe probleme de securitate, cu promisiunea de a elimina criminalitatea în câteva luni. De la preluarea funcției, Duterte a proferat numerose amenințări cu moartea și și-a insultat criticii. În octombrie, el a scandalizat făcând o paralelă între campania sa împotriva criminalității și exterminarea a șase milioane de evrei de către Hitler. Ulterior a prezentat scuze, dar fără să uite a aminti de dorința sa de a-i... masacra pe toxicomani.12
Pagina a fost generata in 0.2791 secunde