Preşedintele Iohannis condamnă atacul de la Nisa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Preşedintele Iohannis condamnă atacul de la Nisa
15 Iulie 2016 / 08:00 310 accesări 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis condamnă ferm atacul de la Nisa, arătând că actele de cruzime trebuie stopate și putem face asta doar uniți împotriva celor care nu au nicio justificare pentru faptele lor.

''Condamn ferm atacul înfiorător care a avut loc azi noapte la Nisa, de Ziua Națională a Franței. Teroarea a lovit din nou poporul francez, a lovit din nou Europa. O zi de sărbătoare s-a transformat într-una de doliu, după ce o mână criminală a curmat viețile a zeci de oameni și a lăsat în urmă peste o sută de răniți. Flagelul terorismului trebuie combătut, actele de cruzime trebuie stopate și putem face asta doar uniți împotriva celor care nu au nicio justificare pentru actele lor. Transmit condoleanțe familiilor victimelor și multă putere celor răniți! România este alături de Franța în aceste clipe îngrozitor de dureroase'', a scris vineri şeful statului pe Facebook.

Cel puţin 77 de persoane au fost ucise, şi alte zeci au fost rănite grav după ce un individ înarmat a lovit cu un camion sute de persoane care participau la un spectacol de artificii în centrul oraşului Nisa cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a declarat, într-un mesaj către naţiune, că atacul de la Nisa este unul terorist şi a anunţat prelungirea cu trei luni a stării de urgenţă. Hollande a mai spus că Franţa îşi va intensifica acţiunile împotriva terorismului, în Irak şi Siria.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1777 secunde