Președintele Iohannis: „Învierea Domnului este un prilej de comuniune și liniște“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Președintele Iohannis: „Învierea Domnului este un prilej de comuniune și liniște“
Politică 16 Aprilie 2017 / 19:43 450 accesări 3 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a transmis duminică, printr-un video postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, românilor din țară, dar și celor din afara granițelor sale, subliniind că "Învierea Domnului este un prilej de comuniune și liniște".

"În aceste zile în care sărbătorim Sfintele Paști, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toți românii, fie că se află în țară sau în afara granițelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune și liniște, o bucurie a renașterii pe care o împărtășim cu cei dragi. Să avem cu toții sufletul plin de speranță și lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism înspre viitor. Hristos a înviat!", a transmis președintele Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

3 comentarii

Elefantul roz... 09:39:22 / 17 Aprilie 2017
...VREA ..LINISTE ????

DUPA CE 3 LUNI DE ZILE A TINUT TARA IN HAOS??? ...FARA BUGET FARA PRIM MINISTRU...Doar că Guvernul SAU sa mai fure ce mai era de furat pe ultima sută de metri..NU ESTI PRES MEU... NU MA REPREZINTI...POATE PT..Jigodii că nu kuru și pansesluta muista și gașca lor ...#..."liniște"...Vorbește...Mutu..

Bagamisi Pla in ... 10:19:44 / 17 Aprilie 2017
Liniștea ta..

De dodidoc.

nicu duru 21:19:39 / 18 Aprilie 2017
Pentru oligofrenul postac..

Pe tine nu te reprezinta, ca tu esti prea dobitoc.. Pula te reprezinta pe tine. Aceleasi capuri aveti si tu si pula.. Sa sugi pula de bou..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.225 secunde