Preşedintele Iohannis se va întâlni cu liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Preşedintele Iohannis se va întâlni cu liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber
Politică 22 Martie 2017 / 08:10 254 accesări 0 comentarii

Preşedintele grupului PPE, Manfred Weber, a anunţat, miercurea trecută, la Strasbourg, pentru presa din România, că veni săptămâna viitoare în ţară pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, precum şi cu PNL, UDMR şi PMP, şi a discuta despre evoluţiile recente din România, felicitându-l pe şeful statului pentru modul în care a gestionat criza din ultima lună. "Săptămâna viitoare voi merge în România şi mă voi întâlni cu preşedintele (Klaus Iohannis - n.r.) şi cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP - n.r.), ideea fiind de a înţelege ceea ce specialiştii şi societatea civilă fac după recentele evoluţii. (...) Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat faţă de lupta anticorupţie, faţă de ideea unui stat normal şi a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înţeleg şi să ascult societatea civilă şi partidele noastre partenere", a spus Manfred Weber, preşedinte al grupului PPE din Parlamentul European.

Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat şi prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis în ultima lună. "Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca preşedinte a fost foarte bună, de a ţine naţiunea unită. (...) Strada şi societatea civilă au câştigat, e un lucru bun", a adăugat politicianul german. Întrevederea dintre Iohannis şi Weber va avea loc începând cu ora 13, la Palatul Cotroceni.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1596 secunde