Președintele Klaus Iohannis i-a decorat pe Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru rezultatele obținute la Campionatele Europene de Gimnastică Președintele Klaus Iohannis i-a decorat pe Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache
Politică 26 Aprilie 2017 / 12:25 2850 accesări 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis i-a decorat miercuri pe sportivii români medaliați la Campionatele Europene de Gimnastică. Astfel, Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu au primit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer, iar Larisa Iordache a fost recompensată cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a.

„În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie a.c.), pentru talentul, pasiunea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer doamnei Cătălina Ponor şi domnului Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, doamnei Larisa Iordache”, se arată în comunicatul de presă transmis de Administrația Prezidențială.

De asemenea, Președintele Klaus Iohannis apreciază performanțele excepționale înregistrate pe parcursul carierei, precum şi modul onorabil în care ei reprezintă România, se mai arată în comunicat.

Sportiva constănțeană Cătălina Ponor a cucerit, duminică, medalia de aur în concursul de la bârnă din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca, probă în care Larisa Iordache a fost medaliată cu bronz.

Marian Drăgulescu a mai cucerit aurul la sol şi argintul la sărituri la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca.Pagina a fost generata in 0.1652 secunde