Preşedintele PNL sector 2, Anca Boagiu, a demisionat din BPN

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Preşedintele PNL sector 2, Anca Boagiu, a demisionat din BPN
08 Iunie 2016 / 18:58 1322 accesări 0 comentarii

Preşedintele PNL sector 2, Anca Boagiu, şi-a dat demisia în şedinţa Biroului Politic Național, au declarat, miercuri, surse pentru Mediafax.

Anca Boagiu şi-a dat demisia în şedinţa BPN, alături ce ceilalţi preşedinţi de la organizaţiile de sectoare, deşi ceruse "un răgaz" pentru a lua această decizie.

Înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional, convocată la ora 15.00, la Parlament, liberalii s-au întâlnit, miercuri, la sediul din Modrogan, unde preşedinţii organizaţiilor de sectoare au acceptat să îşi dea demisia, cu excepţia Ancăi Boagiu, fiind cerută şi demisia secretarului general al PNL Ilie Bolojan.

Mihai Voicu a susţinut că Ilie Bolojan "s-a pus şef de campanie", dar nu s-a implicat în coordonarea naţională a campaniei, afirmând că nu este corect ca în pregătirea alegerilor parlamentare PNL să aibă un secretar general navetis. Voicu a mai susţinut că Bolojan le-a transmis colegilor că demisionează doar dacă îi va cere Emil Boc (unul dintre puţinii candidaţi ai PNL care a câştigat detaşat alegerile la Cluj şi fost lider PDL).

În schimb, prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu, al cărui nume este luat în calcul pentru preluarea conducerii PNL Bucureşti, după demisia lui Cătălin Predoiu, spune că secretarul general al partidului, Ilie Bolojan, nu are de ce să demisioneze, aşa cum au cerut unii liberali, pentru că acesta a câştigat alegerile locale din Oradea.

Taguri articol
ancaboagiudemisiaPNLbpn
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1481 secunde