Prețuri avantajoase la abonamente pentru play-off la meciurile Viitorului de pe teren propriu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Prețuri avantajoase la abonamente pentru play-off la meciurile Viitorului de pe teren propriu

Sport 06 Martie 2017 / 14:02 891 accesări
Iubitorii fotbalului care vor să urmărească partidele liderului Ligii 1 își pot procura abonamente promoționale începând de marți, 7 martie

Iubitorii fotbalului care vor să urmărească partidele liderului Ligii 1 își pot procura abonamente promoționale începând de marți, 7 martie

La sfârșitul acestei săptămâni se vor disputa meciurile din prima etapă a play-off-ului Ligii 1 la fotbal, iar în vederea celor cinci partide pe care formația FC Viitorul le va susține pe teren propriu, conducerea clubului constănțean a anunțat prețurile la abonamente pentru întâlnirile cu FC Steaua București, Dinamo București, Astra Giurgiu, CFR Cluj și CS U. Craiova.

Abonamentele promoționale pentru acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, situat în localitatea Ovidiu, la meciurile oficiale din play-off se vor putea achiziţiona la preţurile de 120 de lei - la Tribuna I și 100 de lei - la Tribuna a II-a.

FC Viitorul reamintește publicului spectator că prețurile biletelor de acces la meciurile oficiale din play-off, sezonul 2016/2017, se vor putea achiziționa la următoarele prețuri - la Tribuna I = 100 lei/bilet, la Tribuna a II-a = 80 lei/bilet la Peluza I + Peluza a II-a = 20 lei/bilet.

În ziua programării și disputării meciurilor oficiale nu se vor pune în vânzare bilete.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4.

Persoana de contact din partea FC Viitorul SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este dl. Alexandru Guteanu, tel. 0733.735.115, în intervalul orar 12.00 - 15.00.

Atât abonamentele promoționale, cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas.

Începând cu 7 martie 2017, ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona abonamente promoționale de acces în stadionul „Central” pentru vizionarea meciurilor oficiale din play-off. Online, pe site-ul Eventim.ro și www.fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.

De asemenea, Fotbal Club Viitorul reamintește posesorilor de abonamente tip card eliberate de către club la startul sezonului competițional 2016/2017 că abonamentele de acces în tribunele stadionului „Central” sunt valabile până la încheierea sezonului competițional din Liga 1 Orange și la meciurile oficiale din cadrul Cupei României-Timișoreana.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului „Central” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserate pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului „Central” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Citește și:

FC Viitorul a cedat la limită la Cluj-Napoca

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1845 secunde