Prezentare Cătălin Botezatu, cu Radu Mazăre, pe catwalk şi Miss Litoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un nou weekend incendiar Fashion Summer Festival

Prezentare Cătălin Botezatu, cu Radu Mazăre, pe catwalk şi Miss Litoral

Eveniment 24 Iulie 2014 / 00:00 1342 accesări

Fashion Summer Festival 2014, care se desfăşoară pe toată perioada verii, în capitala distracţiei estivale, Mamaia, continuă, în acest sfârșit de săptămână, cu noi evenimente de excepţie. Astfel, după două weekend-uri incendiare, turiştii şi constănţenii vor avea parte de noi momente speciale: cel mai aşteptat concurs de frumuseţe al verii, Miss Litoral 2014, şi prezentări de modă ale celor mai importanţi designeri din România, programate de la ora 20.00.

O NOUĂ SURPRIZĂ DE SENZAŢIE În deschiderea show-ului de vineri, Romanian Fashion Weekend, designerul Cătălin Botezatu va aduce, în exclusivitate pe scena Fashion TV din Mamaia, cea mai nouă colecţie a sa, cu o tematică specială. Invitat special al prezentării cunoscutului designer român va fi nimeni altul decât primarul Constanţei, Radu Mazăre, care este renumit pentru implicarea deosebită în promovarea turismului din staţiunea Mamaia. Anul trecut, primarul Constanței a defilat pentru Botezatu, în colecţia „Jungle”, în costum de explorator european din perioada marilor descoperiri.

CELE MAI SEXY FOTOMODELE, ÎN CONCURS Tot vineri, dar şi sâmbătă, pe cea mai mare scenă de modă din Europa, construită la standarde internaţionale, vor defila frumoasele care participă la concursul Miss Litoral. Publicul va afla cine va primi titlul de Miss Litoral sâmbătă, când vor avea loc şi alte prezentări de modă ale designerilor români. Anul acesta, concursul Miss Litoral are şi o etapă de selecţie online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro, astfel încât, din cele 30 de aspirante la titlul de Miss Litoral, 20 au fost selectate în urma caravanelor Fashion TV, iar altele 10 - online.

FESTIVALUL CONTINUĂ Toate aceste evenimente se adaugă altor momente de excepţie marca Fashion Summer Festival 2014. Trebuie amintit doar imensul succes pe care l-au avut inaugurarea celei de-a treia ediţii a Carnavalului Mamaia, pe 5 iulie, când 25.000 de turişti şi constănţeni au asistat la show-ul de pe scena Fashion TV din piaţeta Cazino, precum şi weekend-ul trecut, care a fost dedicat tinerilor designeri ai facultăţilor de modă din Timişoara şi Cluj-Napoca.

Surprizele vor continua în mondena staţiune pe toată durata verii, când cei mai importanţi designeri vestimentari din România şi din străinătate vor fi prezenţi, alături de modelele Fashion TV, la Fashion Summer Festival Mamaia. Prin toate aceste evenimente, Mamaia devine astfel singura staţiune din Europa care oferă turiştilor spectacole gratuite pe toată durata sezonului estival.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashion TV România, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, fiind susţinut de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării. Partener al evenimentului este Jaguar, prin Țiriac Auto, care sprijină turismul românesc.12
Pagina a fost generata in 0.1573 secunde