Prima emisiune de obligațiuni Vrancart debutează la BVB pe 18 aprilie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prima emisiune de obligațiuni Vrancart debutează la BVB pe 18 aprilie
Economie 14 Aprilie 2017 / 21:06 415 accesări 0 comentarii

Producătorul de hârtie și carton Vrancart a decis să folosească piața de capital ca să obțină finanțare pentru dezvoltarea activității și a atras 38,25 milioane de lei de pe Bursa de Valori București (BVB) prin intermediul primei emisiuni de obligațiuni, care vor intra la tranzacționare pe data de 18 aprilie, potrivit unui comunicat al companiei, publicat pe site-ul BVB. Vrancart, controlat în proporție de 75% de SIF Banat-Crișana (SIF1), este unul dintre cei mai importanți producători de carton ondulat, hârtie pentru carton ondulat și hârtii igienico-sanitare din România și are o vechime de 40 de ani în acest domeniu de activitate. Înființată în 1977 sub denumirea de Combinatul de Celuloză și Hârtie Vrancea, compania și-a schimbat numele în Vrancart în 1992. Fabricate din deșeuri reciclabile, produsele companiei sunt biodegradabile și nu au impact negativ asupra mediului, ca urmare a unei permanente preocupări față de ocrotirea naturii și a mediului înconjurător.

Bursa de Valori București administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzacționare și furnizează o gamă variată de servicii participanților la piețele financiare. BVB este o companie listată pe propria piață din 2010.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1919 secunde