Prima măsură luată în cazul cartonaşelor galbene ale lui Madikaba Doumbia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

Prima măsură luată în cazul cartonaşelor galbene ale lui Madikaba Doumbia

Sport 07 Noiembrie 2018 / 18:36 1651 accesări
Sursa foto: Facebook FC Farul Constanţa

Sursa foto: Facebook FC Farul Constanţa

SSC Farul Constanţa l-a utilizat sâmbătă, în meciul cu CS Mioveni, din etapa a 15-a a Ligii a 2-a la fotbal, pe mijlocaşul Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare, pentru cumul de cartonaşe galbene, însă evidenţa a fost ţinută greşit, iar echipa constănţeană va pierde, mai mult ca sigur, la „masa verde”, cu 0-3, partida încheiată la egalitate pe teren, scor 3-3. Pe pagina de Facebook FC Farul Constanţa a fost publicat, miercuri seară, un comunicat, în care este anunţată despărţirea de Anghel Alexandru, organizatorul echipei constănţene, care şi-a asumat greşeala printr-un comentariu postat pe pagina de Facebook SSC FARUL CONSTANTA. „Greşeala e a mea. Nu are nicio treabă staff-ul. Am comis-o şi mi-o asum”, a scris Anghel Alexandru-Daniel.

Comunicat

Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta a încheiat colaborarea cu clubul nostru.

Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile.

Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel.

Citeşte şi

SSC Farul a folosit un jucător aflat în stare de suspendare12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1641 secunde