Prima măsură luată în cazul cartonaşelor galbene ale lui Madikaba Doumbia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Prima măsură luată în cazul cartonaşelor galbene ale lui Madikaba Doumbia
Sport 07 Noiembrie 2018 / 18:36 1355 accesări 3 comentarii
Sursa foto: Facebook FC Farul Constanţa

Sursa foto: Facebook FC Farul Constanţa

SSC Farul Constanţa l-a utilizat sâmbătă, în meciul cu CS Mioveni, din etapa a 15-a a Ligii a 2-a la fotbal, pe mijlocaşul Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare, pentru cumul de cartonaşe galbene, însă evidenţa a fost ţinută greşit, iar echipa constănţeană va pierde, mai mult ca sigur, la „masa verde”, cu 0-3, partida încheiată la egalitate pe teren, scor 3-3. Pe pagina de Facebook FC Farul Constanţa a fost publicat, miercuri seară, un comunicat, în care este anunţată despărţirea de Anghel Alexandru, organizatorul echipei constănţene, care şi-a asumat greşeala printr-un comentariu postat pe pagina de Facebook SSC FARUL CONSTANTA. „Greşeala e a mea. Nu are nicio treabă staff-ul. Am comis-o şi mi-o asum”, a scris Anghel Alexandru-Daniel.

Comunicat

Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta a încheiat colaborarea cu clubul nostru.

Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile.

Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel.

Citeşte şi

SSC Farul a folosit un jucător aflat în stare de suspendare

Loading...

3 comentarii

Constanța 22:12:52 / 07 Noiembrie 2018
Vrajeala

Mai bine pleca Marica si îl lua cu el si pe Grigoraș ...eram mai liniștiti asa.

Răspunde | Raportează | | |+12
Suporter 08:18:18 / 08 Noiembrie 2018
Bravoo

Și așa era un cățel ..un pervers de om..o zdreanță..că și mulți alți care stau pe lîngă club ...SISCU.. Noadă.. Georges....Maricel.. Acest ultim individ venit de la Fântânele..ce căuta în fotbal..când el nu are nici o treabă cu fenomenele fotbalistice Numai zdrențe ai lîngă tine narica

ion 15:14:41 / 08 Noiembrie 2018
mai vrajeala

mai in cap multe prostii? Mergi la un popa sa te scape de prostii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1994 secunde