Prima reacție a PSD, după atacurile lui Klaus Iohannis: Noua Securitate i-a făcut un nou punctaj. Miniștrii au fost refuzați ilegal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prima reacție a PSD, după atacurile lui Klaus Iohannis: Noua Securitate i-a făcut un nou punctaj. Miniștrii au fost refuzați ilegal
Politică 15 Mai 2019 / 13:34 569 accesări 14 comentarii
Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD: „ Iohannis îi urăște din tot sufletul lui pe toți cei care au luptat și luptă împotriva sistemului paralel“

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD: „ Iohannis îi urăște din tot sufletul lui pe toți cei care au luptat și luptă împotriva sistemului paralel“

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat, reacționează dur după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că a transmis PSD-ului în scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de miniștri, Eugen Nicolicea, Oana Florea și Liviu Brăiloiu, precizând că este vorba despre proasta guvernare și justiția pe care a catalogat-o ca fiind sub asaltul PSD.

Secretarul general al PSD susține că „noua Securitate i-a făcut un nou punctaj” președintelui Iohannis și că numirea miniștrilor a fost refuzată ilegal de către acesta.

„Noua Securitate i-a făcut un nou punctaj domnului Iohannis și l-a scos în conferință de presă ca să ne spună că ne boicotează și ne blochează mai departe guvernarea. Iohannis îi urăște din tot sufletul lui pe toți cei care au luptat și luptă împotriva sistemului paralel, pe care el îl menajează și la ordinele căruia răspunde. El și sistemul căruia îi răspunde la comenzi îi urăște pe toți acești miniștri pe care i-a refuzat ilegal”, a punctat Codrin Ștefănescu.

Comandat de Partidul Social Democrat - PSD, cod mandatar financiar coordonator 41190008

Loading...

14 comentarii

Ion 14:03:18 / 15 Mai 2019
Ce panarama !

Ce marlan , ce haimana , ce scafarlie de troglodit constipat ! Bulangiu ...

Răspunde | Raportează | | |+13
Ion 16:45:35 / 15 Mai 2019
Panaramă BASISTA împuțită

AZI LIVIU DRAGNEA IA DAT LA M...E LUI WC JOHANIS. !!!!!!... În ultimă STATISTICI a INS... ROMÂNIA A ÎNREGISTRAT A DOUA CREȘTERE ECONOMICĂ DIN ....UE !!!..5 la sută !!!!...Pai cum vine asta ,dragi românii ? Însemnă că WC JOHANIS e un mare MINCIUNOS...O HAHALERĂ.. CHIAR ACUM A SPUS CA : PSD ȘI ALDE AU ADUS CE-A MAI PROASTĂ GUVERNARE !!!!!.. După mintea lui de ELEFANT ROZ POATE o fi așa ..Sau așa ar fi vrut EL WC JOHANIS....Statistica INS ii da un șut în PUMN in cap ul ăla sec ..

CREȘTERE economică de 5 la sută 20:24:35 / 15 Mai 2019
.... MURIȚI DE OFTICĂ WC JOHANIS

Când ai un preș PENAL TRĂDĂTOR care încurcă activitatea guvernului ,nu numește miniștrii în funcții cheie in cadrul guvernului...Ba .. Ăsta e un GUVERN EROIC ...A MINȚIT WC JOHANIS CA BUGETUL ȚĂRII NU ESTE SUSTENABIL. A LUAT UN PUMN IN CAPUL ALA SEC.....A MINȚIT WC JOHANIS CA NU SÂNT BANII PT PENSII SI SALARII...IAR A LUAT UN PUMN IN CAPUL ALA SEC DE LA LIVIU DRAGNEA...PENSIILE ROMÂNILOR AU CRESCUT LA FEL SI SALARIILE ....NU VOTAȚI LA REFERNDUMUL LUI WC JOHANIS .SI PDL PNL CIUMA ROȘIE.

Zestre lasata de PSD urmasilor 21:41:43 / 15 Mai 2019
Pentru Ion

PSD lasa mostenire copiilor si nepotilor nostrii datorii peste datorii! Cum se naste un copil cum ii atarna PSD tinicheaua de coada cu datoria publica. Toate furaciunile la astia pe care-i spala sluga psd, tudorel toader cu legile lui criminale care-i scapa pe toti HOTII de lege si puscarie. Raman HOTII si albiti dar si cu banul furat la tescherea si noi, p-ulimea, ptr ca asa ne si considera jagardelele astea, le platim noi HOTIA ca si datorie publica cel putin 30 de ani de-acum incolo!

PSD pe tobogan 21:48:46 / 15 Mai 2019
Pentru Zestre lasata de PSD urmasilor

PSD se da de ceasul mortii dar nici drakul nu-i mai scapa de furia poporului jecmanit. E cacat tot PSD-ul! Are credibilitate cat are si dracnea, 5%. Geaba se screme chireac si pieleanu, voiculescu cu gadea, ciuvica, oana stancu, razvan popescu.. ba chiar o scote din latrina 3 voiculescu si pe nevasta lui ursu, carmen avram, numai sa impinga psd ul din spate.HOTII lui DRACnea se dau de ceasul morti ca-i mananca poporul acum la alegerile din 26 mai. 99% se vor prezenta la referendum sa spulbere PSD-ul si HOTII din jurul lui DRACnea. Romanii vor ca LEGEA sa domneasca in tara asta nu HOTII si legile lui tudorel toader SLUGA psd-ului si avocatul lui DRACnea. Legi facute special pentru HOTI, CRIMINALI si VIOLATORI pe care i-a scos jagardeaua de toader din puscarii de-ti este frica sa mai iesi si ziua din casa.

Fara HOTIE ajungem departe! 23:19:05 / 15 Mai 2019
Pentru PSD pe tobogan

Fara HOTIE ajungem departe! Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

DA, DA, DA........DA. 23:20:27 / 15 Mai 2019
Pentru Fara HOTIE ajungem departe!

Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

Da, Da, DA............DA. 23:21:59 / 15 Mai 2019
Pentru Fara HOTIE ajungem departe!

Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

Fără PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS 11:00:35 / 16 Mai 2019
... AJUNGEM DEPARTE..

. SĂPUNUL DURU... SCLAVUL PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS...IA SĂ-MI SPUI DOBIDOCULE CUM E CU .... FĂRĂ OUG OE ..JUSTITIE ..???...SAU NUMAI PSD ȘI ALDE NU AU VOIE SA DE-A OUG ?.... SPUNE n gura mati de scalv johanist CUM ȘOBOLANUL OPĂRIT ...CIOROS A REUȘIT SA SCHIMBE PESTE 100 DE ARTICOLE DIN CODUL PENAL ...PRIN O..U...G.?.???..În 2016 ... ATUNCI NU L-AM AUZIT OE WC JOHANIS SAU FRANS TIMERMNAS SA AMENINȚE ASA CUM O FACE CU PSD..!!!!!..O JUSTIȚIE BASHITA in care s-au SEMNAT PROTOCOLAE SECRETE INTERZISE prin lege DINTRE SRI ȘI JUSTIȚIE.... SĂPUN DURU MORȚII MATI .. Dacă PSD ar fi făcut toate astea era desființat că PARTID de către ...UE SI justiția voastră BASHITA.. Așa că să-mi sug pula cu tot nemmu ... AICI nu intră sub TATU care e un om senzațional ,un martir al lui WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE

Lute 11:13:00 / 16 Mai 2019
CARE..... vă dă

INCREDIBIL...INCREDIBIL..UN guvern care funcționează fără miniștrii cheie ...!!!..ASS CEVA NU SE POATE BA !!!!...DE CÂND A VENIT LA GUVERNARE DOI ANII CONSECUTIVI ARE CE-A MAI MARE CREȘTERE ECONOMICĂ DIN UE !!!..CUM A FOST POSIBIL ?.. Când ai preș TRĂDĂTOR PENALL că WC JOHANIS care a făcut tot posibilul sa încurce activitatea guvernului României....!!!! .. AZI I.N.S....Spune : ROMÂNIA E PE LOCUL DOI LA CREȘTERE ECONOMICĂ ..5 .1 LA SUTĂ !!!!!... După Ungaria care are ...5.2 la sută ..Deci sânt AMÂNDOUĂ țării vecine pe primul LOC....CE LOVITURA IN CAPUL ALA SEC AL LUI WC JOHANIS !!!!Care critică în continuare guvernul , Spunând că e ce-l mai slab GUVERN din istoria României..... Câtă IDIOȚENIE SI FRUSTRARE ..PE UM DOBIDOC CARE SA OPUS. CÂND PSD ȘI ALDE AU VENIT IN PARLAMENT CU PROIECTUL DE BUGET PE ANUL ASTA....E LOVITURĂ IN CAPUL ALA SEC AL LUI WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE.

Orban 11:50:41 / 16 Mai 2019
PDL PNL CIUMA ROȘIE

ARE DREPTE CODRIN...WC JOHANIS II URĂȘTE PE TOȚI CEI CARE NU L-AU VOTAT !!!..Wc WC nu e Președinte României ..Un TARDATOR..Un handicapat care nu poate gândi ai vorbii ..Cu grave probleme psihice.. ACUM se vede cine la "ALES" .. ALE cui interese le apără acest PENAL hoț de case... COMPLICE AL TORȚIONARILOR FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI...

Fara HOTII si HOTIILE celor care conduc acum RO, eram departe! 22:52:54 / 16 Mai 2019
Pentru Da, Da, DA............DA.

PSD-ALDE nu mai pot invoca legitimitatea alegerilor cat timp nimic din ceea ce au promis nu pun in practica, in timp ce singura lor preocupare este sa distruga Justitia, ceea ce nu au spus in campanie, deci nu a fost mandatat de electorat. Grupul de penali care conduce Romania va incerca sa demonizeze Europa si sa ne indeparteze de ea. Ajutat de instrumentele sale de propaganda DCNEWS, antenna 3 Romania Tv,,etc, va minti si va manipula, asa cum a manipulat in privinta acordului primit de Tudorel Toader de la Comisia de la Venetia in privinta OUG 92. Indiferent ce vor inventa, indiferent ce vor toca, adevarul este ca Parlamentul European, Comisia Europeana, UE in ansamblul sau si Comisia de la Venetia pun la colt Guvernul Romaniei pentru a proteja Romania de actiunile ticaloase ale acestuia. Nu Romania este vizata, ci cei care o conduc.

Fara HOTIEajungem departe! 23:01:02 / 16 Mai 2019
Pentru DA, DA, DA........DA.

Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

Ion constanta 20:28:22 / 17 Mai 2019
Pentru CREȘTERE economică de 5 la sută

Conform vocabularului tau iti dai seama ca esti un PSD adica un incult un tradator de tara sau ai uitat ani ,90 cand PSD cu Iliescu a tradat tara ducand panica si ucidere dar a trecut zvum 10 august nu a semnat nimic sai gazezi propri tai cetateni sau erau straini . sa fi sanatos si sa o duci bine cu tradatorii sa nu fi nationalist

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1804 secunde