Primăria Constanţa: construcțiile ridicate abuziv din Stațiunea Mamaia vor fi demolate în perioada următoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Primăria Constanţa: construcțiile ridicate abuziv din Stațiunea Mamaia vor fi demolate în perioada următoare

Administrație 24 Martie 2021 / 09:08 1092 accesări
Foto: Primăria municipiului Constanţa

Foto: Primăria municipiului Constanţa

Primăria municipiului Constanţa a informat că echipe ale instituţiei au verificat modul în care arată staţiunea Mamaia, iar în urma neregulilor constatate, s-a discutat cu agenţii economici pentru a se stabili ce măsuri trebuie luate astfel încât Mamaia să redevină perla litoralului românesc.

"Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță sunt locuri care trebuie bifate de orice turist venit în vacanță la mare, dar și unele dintre zonele preferate de plimbare ale constănțenilor.

Din păcate, însă, în loc să ne bucurăm de clipe de relaxare petrecute în „perla litoralului românesc” asa cum era cunoscută odinioară stațiunea, suntem, de multe ori, întâmpinați de peisaje dezolante: gunoaie, clădiri insalubre și fațade scorojite și degradate.

Pentru a întâmpina așa cum se cuvine sezonul estival și pentru ca ordinea să guverneze în stațiune, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a înființat în luna februarie Comandamentul Litoral 2021.

Până acum, echipele Primăriei Constanța și ale Poliției Locale au luat la pas străzile din Mamaia, au constatat neregulile și au discutat cu operatorii economici pentru a stabili împreună măsurile ce trebuie luate.

În primul rând, trebuie acordată o importanță deosebită curățeniei. Acționează zilnic echipele municipalității și ale firmei de salubrizare, dar și operatorii economici trebuie să păstreze ordinea. Doar printr-un efort comun ne vom putea bucura de o stațiune frumoasă. De asemenea, construcțiile ridicate abuziv vor fi demolate în perioada următoare.

În cadrul acțiunilor de verificare, s-a discutat și despre renovarea obligatorie a fațadelor și împrejmuirilor. Nu putem să întâmpinăm turiștii cu fațade scorojite!

Facem apel, încă o dată, la operatorii economici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate."Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.4401 secunde