Primăria Constanța face angajări. Vezi ce post e scos la concurs!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primăria Constanța face angajări. Vezi ce post e scos la concurs!
Administrație 26 Ianuarie 2017 / 12:57 1131 accesări 1 comentariu

Primăria Constanța își reînnoiește garnitura de angajați în cadrul Direcţiei Financiare. În acest sens, este scos la concurs un post de casier în cadrul Serviciului Financiar Buget. Cei care vor să se angajeze pe acest post trebuie să știe că proba scrisă se va desfăşura în 17 februarie, la ora 10.00, iar interviul candidaţilor admişi în 20 februarie, ora 14.00. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Informații suplimentare pot fi obținute zilnic, între orele 8.00 și 12.00, la numărul de telefon 0241/488.137.

1 comentariu

cetatean 09:35:16 / 21 Februarie 2017
aveti mila de constanteni

Scoateti cateva posturi si pentru vreo 2-3 functionari (exclus lingai) care sa gandeasca in locul celorlalti puturosi privind o lege care sa interzica CIRCULATIA CARUTELOR in municipiu .Nu vedeti ca se umple orasul de tigani si tot felul de borati plini de boli? Cine plateste pentru daunele pe care le produc in trafic? Scoateti la munca,, Puturosii Locali " , plimba toata ziua fufele din primarie ! huuooo

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.253 secunde