Primăria Constanța va achiziționa 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Primăria Constanța va achiziționa 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare

Administrație 12 Mai 2021 / 17:39 706 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța a lansat zilele trecute anunțul privind achiziția publică a 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare, inclusiv montarea acestora.

Coșurile ce urmează să fie achiziționate vor fi amplasateîn zone cu afluență mare de public, respectiv în apropierea piețelor agroalimentare, în piațete publice, zone de promenadă sau zone de agrement. Nou tip de mobilier urban trebuie să respecte o serie de caracteristici minimale:înălţime 1.158 -1.222,5 mm; lăţime 590-598 mm; volum -130 l; capacitatea recipientului la interior- 110 l.

Coșurile de gunoi trebuie să fie confecționate din polietilenă rezistentă la șocuri mecanice, să nu ruginească, să nu necesite vopsire, să aibăpereții dublii pentru durabilitate și rigiditate, să aibă scrumiere sau sistem de închidere. De-a lungul timpului, foarte multe coșuri au fost distruse de rugină sau vandalizate cu prea multă ușurință de persoane certate cu bunul-simț.

Pentru identificarea prețurilor,dar și în scopul stabilirii caracteristicilor minimale ale produselor s-a realizat la finele anului trecut o cercetare de piață preliminară.

La nivel european, există trei producători care confecționează produse ce corespund cerințelor exprimate de municipalitate.

De asemenea, au fost identificați 3 operatori economici care furnizează produsele la noi în țară. Doi dintre aceștia au răspuns solicitării noastre. În urma aplicării mediei aritmetice a prețurilor unitare prezentate în cele două propuneri, prețul a fost stabilit la valoarea de2.748,50 lei fără T.V.A.pe produsși192,50 lei fără T.V.A.pe montare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2565 secunde