Primăria #facefrumos pe Mihai Viteazu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primăria #facefrumos pe Mihai Viteazu
Administrație 20 Mai 2019 / 17:54 411 accesări 1 comentariu
De marți, 21 mai, până joi, 24 mai, Primăria Constanța va toaleta copacii de pe strada Mihai Viteazu

De marți, 21 mai, până joi, 24 mai, Primăria Constanța va toaleta copacii de pe strada Mihai Viteazu

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, continuă lucrările de toaletare a arborilor. În week-end, echipele au acționat pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Negru Vodă. De marți, 21 mai, până joi, 24 mai, în intervalul orar 08:00 - 16:00, muncitorii vor toaleta arborii de pe strada Mihai Viteazul. Acțiunea este însă îngreunată de mașinile oprite pe partea carosabilă, motiv pentru care Primăria face apel la conducătorii auto să nu își parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

De asemenea, Primăria Constanța recomandă șoferilor să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

padure 11:09:40 / 21 Mai 2019
toaletare pe Ctin .Bratescu

Cind inttrati si Ctin .Bratescu, intre Mihai Viteazu spre Piata Grivitei? De 2 ani de zile avem aprobare si nu s-a miscat nimic. Stilpii de iluminat nu se mai vad de crengi ,pericol de incendiu, ramurile bat in geam ca in poezie. Nu aude numeni, nu vede nimeni. Sper ca cine l-a inlocuit pe dl Ceornat sa fie mai receptiv la solicitarile cetatenilor.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2549 secunde