Primăria Municipiului Constanța a demarat acțiunile de dezinsecție

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Primăria Municipiului Constanța a demarat acțiunile de dezinsecție

Administrație 05 Mai 2021 / 17:24 550 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța a demarat acțiunile de dezinsecție, deoarece odată cu încălzirea vremii, apar și mai multe insecte.

De la începutul acestei săptămâni,echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor.

Substanţa utilizată este DELTATIM PLUS, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii, folosită atât pentru reducerea populaţiei de ţânţari, cât şi pentru combaterea gândacilor, furnicilor, căpuşelor, puricilor şi păianjenilor.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.

În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietățile pe care le dețin, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.8349 secunde