Primăria taie cablurile de net, tv și telefonie de pe stâlpii din centrul Constanței

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primăria taie cablurile de net, tv și telefonie de pe stâlpii din centrul Constanței
Administrație 11 Februarie 2019 / 15:22 1775 accesări 1 comentariu

Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu operatorii de cablu tv, telefonie și internet, continuă lucrările de mutare în subteran a cablurilor aeriene de pe principalele bulevarde. Lucrările au fost executate treptat, astfel încât constănțenii să nu fie privați de serviciile operatorilor de telecomunicații.

După ce au fost finalizate lucrările de construire a canalizației pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân, operatorii de rețele au avut timp până la începutul acestei luni să taie cablurile de pe stâlpii din zona menționată și să le introducă în subteran. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii. Începând de astăzi se taie cablurile pe tronsonul amintit.

Loading...

1 comentariu

gigel 11:59:37 / 12 Februarie 2019
vrajeala

Fagadau promisese inca de pe vremea,cand era viceprimarul lui Mazare,ca vor disparea cablurile de pe stalpi,adica inca din anul 2012...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.159 secunde