„Primăvara Artelor“ se apropie de final. Ce evenimente mai puteţi urmări?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Primăvara Artelor“ se apropie de final. Ce evenimente mai puteţi urmări?

Cultură 21 Aprilie 2016 / 18:46 494 accesări

Programul Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius”din Constanţa, „Primăvara Artelor”, organizat în premieră în acest an sub egida „Artele coboară în stradă”, se apropie de final. „Mulţumim celor care au fost alături de noi pe întreg parcursul manifestărilor şi vă anunţăm, pe această cale, programul ultimelor două zile”, au declarat reprezentanţi ai Facultăţii de Arte.

Astfel, în data de 22 aprilie 2016, happening-ul „Teatru în autobuz” se va desfăşura pe linia 5 - 40, cu plecare, la ora 12.00, de la staţia Viile Noi. Este un experiment social, de interacţiune a actului artistic cu pasagerii unui autobuz oarecare, aflaţi în situaţii de viaţă obişnuite.

În data de 23 aprilie 2016, începând cu ora 19.00, „la cererea spectatorilor noştri, încheierea programului „Primăvara Artelor” se va face în tonuri de lumină şi întuneric, cu spectacolul „Hades şi Persefona, o legendă despre tenebre şi lumină”, care va avea loc în Aula Magna a Universităţii „Ovidius” (bd. Mamaia nr. 124). Intrarea este liberă”, au mai anunţat organizatorii.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!12
Pagina a fost generata in 0.174 secunde