Primele meciuri amicale pentru echipa de volei CS Medgidia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se pregătește pentru debutul în Divizia A2 Primele meciuri amicale pentru echipa de volei CS Medgidia
Sport 18 Septembrie 2017 / 18:29 986 accesări
CS Medgidia a obținut primele două victorii din istoria clubului

CS Medgidia a obținut primele două victorii din istoria clubului

Înființată de numai câteva luni, echipa de volei feminin CS Medgidia se pregătește pentru ediția viitoare din Divizia A2 de la începutul lunii august. Antrenamentele se desfășoară în localitate, unde a avut loc și un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 14-25 august, cu cantonament la hotelul de la stadionul din Medgidia. A fost o perioadă în care antrenorul Florin Voinea a pus accentul pe acumulările fizice, pentru ca din septembrie să înceapă seria de meciuri amicale.

Primele au avut loc chiar la sfârșitul săptămânii trecute, când la Medgidia a venit echipa bulgară Akademik DKS Varna. Sâmbătă, gazdele s-au impus cu 3:0, apoi și-au adjudecat și următoarele două seturi jucate de cele două echipe. Duminică, scorul a fost 3:2 pentru CS Medgidia.

Florin Voinea a utilizat în aceste partide următoarele jucătoare: Vanesa Deșliu - Andreea Ordeanu, Bianca Cojocaru, Mădălina Iacobiță, Elena Albu, Doina Cojocaru, Andra Cojocaru-libero (au mai jucat: Elena Cozma-Prisecaru, Nicoleta Cojocaru, Bianca Vasile, Diana Mihai-libero).

Andreea Ordeanu (19 ani) a evoluat în sezonul trecut la SCM Pitești, după ce în campionatul precedent promovase în Divizia A1 cu CSU Galați. Mădălina Iacobiță (18 ani) este o jucătoare formată la Pro Volei Botoșani, care anul trecut a jucat la CSȘ Bacău. Elena Cozma-Prisecaru (36 de ani) este o coordonatoare cu mare experiență, care de-a lungul carierei sale a trecut pe la Unic Piatra Neamț și Penicilina Iași, dar și pe la mai multe echipe din Constanța. Mădălina Horătău nu mai face parte din lotul echipei medgidiene.

„Suntem în tratative pentru a fixa și alte meciuri amicale, probabil săptămâna viitoare. Nu este exclus să jucăm din nou cu echipa bulgară. Sunt mulțumit de fetele care au completat lotul, dar trebuie să mai aducem cel puțin o jucătoare. Îmi doresc să mai pot transfera o extremă”, a declarat Florin Voinea.

Divizia A2 la volei feminin va debuta pe 7 octombrie 2017, când CS Medgidia va juca în deplasare cu CSU Galați, formație care tocmai a retrogradat din Divizia A1 și a refuzat să participe în primul eșalon, cu toate că fusese invitată de Federația Română de Volei. Din Seria Est a Diviziei A2 mai fac parte echipele CSM 2007 LPS Focșani, CTF Mihai I București, CSȘ 1 Momentos Constanța, ACS Top Volei 05 Constanța, CSM II București (echipă nouă) și CSM Unic Piatra Neamț (fosta VC Unic LPS Piatra Neamț, echipă care s-a retras din Divizia A1).

Citește și:

Echipa de volei CS Medgidia a demarat pregătirea noului sezon

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1439 secunde