Primele spectacole ale anului 2020 la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primele spectacole ale anului 2020 la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“
Cultură 10 Ianuarie 2020 / 11:43 1708 accesări 0 comentarii

În această săptămână, au loc primele spectacole ale anului 2020 la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski!

Publicul constănțean este așteptat sâmbătă, 11 ianuarie 2020, începând cu ora 18:30 la Concertul de An Nou alături de dirijorul Daniel Jinga, soliștii Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Maria Cernat, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Marius Eftimie și Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.

Duminică, 12 ianuarie 2020, începând cu ora 18:30 va avea loc Elixirul dragostei, o operă în două acte, pe un libret de Felice Romani și muzica de Gaetano Donizetti. Premiera operei a avut loc la Milano, la „Teatro Cannobiana”, în ziua de 2 mai 1832. Regia artistică îi aparține lui Ognian Draganov, iar scenografia, lui Cătălin I. Arbore. Soliști vor fi Mădălin Baldău, Laura Eftimie, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, Mihaela Ionescu. Dirijor - Radu Ciorei. Maestru cor - Adrian Stanache.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete. Adițional biletele se regăsesc și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.Pagina a fost generata in 0.2076 secunde