Primii pași pentru reabilitarea Podului de la Butelii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primii pași pentru reabilitarea Podului de la Butelii
Administrație 07 Decembrie 2015 / 18:14 727 accesări 1 comentariu

După ani de promisiuni și discuții, podul rutier de pe strada Cumpenei, cunoscut în rândul constănțenilor drept Podul de la Butelii, va intra, în sfârșit, în reabilitare. Înainte de a vă entuziasma foarte tare, trebuie să știți că încă nu s-a stabilit data începerii lucrărilor. În timpul ședinței de Consiliu Local care a avut loc luni, 7 decembrie, aleșii au aprobat documentația tehnică ce stă la baza acestui proiect. „După ce hotărârea va intra în vigoare, vom putea începe procedurile de achiziții. Ar fi trebuit să refacem de mult Podul de la Butelii, însă a trebuit să așteptăm finalizarea podului IPMC, de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Dacă ar fi intrat în reabilitare ambele poduri, am fi rupt orașul în două”, a spus Făgădău. Pentru acest proiect, va fi alocată suma de 1,2 milioane de euro, din bugetul local. „Constructorul are la dispoziție 12 luni, de la momentul în care dăm ordinul de începere a lucrărilor, să reabiliteze podul”, a mai spus primarul interimar.

Citește și:

Podul IPMC va fi redeschis în două săptămâni

Loading...

1 comentariu

ovidiu 08:18:30 / 08 Decembrie 2015
Lucru facut pe jumatate

Daca exista putina minte acest pasaj se prelungea peste IC Bratianu ,oricum podul va fi inchis cel putin un an si jumatate , si se rezolva calvarul din intersectia nesemaforizata de la Cora .Patronii de la Cora care au construit acel sens giratoriu de cosmar nu inteleg ca oamenii se feresc sa mai vina la cumparaturi la mall deoarece este de groaza sa iesi din parcare in intersectie datorita traficului intens care este pe pod . Modernizarea pasajului va duce la cresterea vitezei si traficului care va aglomera sensul giratoriu si va descuraja cumparatorii sa mai mearga la Cora.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1579 secunde